Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justanothermisfitkid

Marketing

sretan božič

prvo želim čestitat svim ljudima koje volim, poštujem i cjenim božić.

nadam se da ćete ove dane provest u miru, blagostanju, okruženi sa puno dobre klope i cuge, ali prvenstveno okruženi sa puno ljubavi.
svake godine sam se uvijek uzrujavala oko tih darova, štedila sam svaku lipu, razimšljala kome da šta kupim, tko će meni šta kupiti, ali ove godine ništa.....
uopće se ne uzrujavam oko toga, stvarno mi nije važno šta ću dobit, trenutno su mi darovi zadnja rupa na svirali kako bi se to reklo.
napokon sam shvatila kolko je u životu važnja ljubav, napokon mi jedan običan zagrljaj od meni drage osobe znaći mooooogo više od bilokojeg dara, mislim da sam napokon prestala bit materjalistica, bar se nadam.
ako jesam onda mi je to najveći poklon kojeg mogu dobiti za božić.

sve se nekako promjenilo, ja sam nažalost odrasla, božić više ne doživljavam onako kako sam ga prije nekolko godina doživljavala, ne veselim se više tolko tome danu kao što sam se veselila, nedostaje mi to razdoblje.
nedostaje mi to isčekivanje, nestrpljenje, radoznalost, nedostaje mi onaj pravi blagdanski duh koji nažalost samo djeca imaju.
božić je izgubio svoju svrhu, od preljepog duhovnoh blagdana pretvorio se u izkomercjaliziranu paradu gdje ljudi troše kao idioti ne misleći na svoje mogučnosti i trgovci samo zadovoljno trljaju rukama i broje novce.
zašto smo takvi?
zašto se tolko uzrujavamo oko svega toga umjesto da uživamo u malim stvarima?
bit božića nisu veliki pokloni, pokloni se daju kao mali znak pažnje, oni ne smiju i netrebaju biti grandiozni i spektakularni, velikim poklonom nećemo iskazat ljubav, ljubav možemo iskazat samo svojim djelima i postupcima.
bit božića nije u darivanju, bit božića je ljubav, osvrnite se malo, ljubav je svuda oko nas, a posebno u ovo čarobno doba godine.
htjela bih zahvalit svim ljudima koje volim, svim ljudima koji su tu uvijek kad ih zatrebam.
bez vas ne znam što bih, bez vas ja nebi bila ja, vi ste dio mene i imate posebno mjesto u mom srcu.
nema potrebe nabrajat, prepoznat će se oni (pogotovo oni koji čitaju, a ne komentiraju).
sretan božić još jednom.
sretno svima.
pusa i papa!!!!!!!!!!

Post je objavljen 25.12.2006. u 00:32 sati.