Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Čestit Božić!!!

Dragi moji poznati i nepoznati prijatelji!
Evo dok su jedni kolači gotovi u hladnjaku, drugi se peku u pećnici, a još koja vrsta tek je na redu prije polnoćke na Jordanovcu, na Vijestima kardinalova čestitka, u Inbox-u još po koja mail čestitka : )
Gledajući lijepi Božićni film, kojeg sam već spominjala, (i čijim scenama je ukrašena naslovnica i stranice novog Glasnika Srca Isusova i Marijina), najjači dojam bila mi je svijest o milosti koju imamo u Isusu i Mariji, tako živima, i tako blizu svakome od nas...Kako im se u svakom trenutku možemo obratiti u svakoj našoj nevolji, svakom problemčiću, svakoj životnoj situaciji, kako su nam nekako blizu, uvijek na našoj strani, kako nas vole...I kako bez Marijinog "fiat", ne bi bilo ni Božića, ni svega toga... Kako je Nebo prije toga bilo prazno, zapravo bez njih nije ni postojalo u punom smislu...
(Baš vidim u vijestima kako su članovi HVIDR-e Split, postavili najsimpatičnije jaslice ispod površine mora kao molitva za Jadran!!! Najradije bih odmah tamo zaronila da ih odmah i osobno vidim - na Tv djeluju krasno ...)
Eto, uživajmo u večerašnjoj tihoj noći kad je Nebo poljubilo Zemlju, Gospa primila malog Isusa u svoje naručje, a s Njime i svakoga od nas!
Sretan vam Božić!
Uz par pravih betlehemskih sličica:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Mjesto Kristova rodjenja u Betlehemskoj crkvi

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Betlehemski suveniri i uspomene : )

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Post je objavljen 24.12.2006. u 19:41 sati.