Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigjurica

Marketing

EWO MENE PONOVO

Ovog puta vam necu pisati gluposti nego cu za svoju orijateljicu staviti njen sastavak koji je ,ja mislim,ona napisala. Samo da se zna ovo mi nije ona rekla da stavim nego je meni doslo da napravim ,za promjenu,nesto dobro.


Naslov:KADA SE ZALJUBIŠ U PRIJATELJA


Tanka je granica između prijateljstva i ljubavi, ali ponekad ju je tesko prijeći. Zelis li svom prijatelju postati nesto vise, budi mudra i takticna, jer na kocki je puno toga...

Na prijateljskim utakmicama pada najvise golova, kaze izreka, i u njoj i te kako ima istine. Ako se s nekim deckom druzis i super slazes, potrebna je još samo tjelesna privlacnost kako biste postali skladan par. Ipak, i kada se pojave iskrice, frendovi se teško odlucuju za vezu. Razlog je strah, jer je ulog doista velik. Naime, ako veza kojim slucajem ne uspije, ostaju neuspjela ljubav i unisteno prijateljstvo. Ali, bez rizika nema dobitka. Postoji i gora stvar od slomljenog srca, a to je ljubav za koju se nisi izborila. Gajis li osjecaje prema decku koji ti je prijatelj, samo hrabro, jednom se živi! Ne želis se valjda zauvijek pitati što bi bilo, da je bilo.

Kako mu skrenuti pozornost
Sigurno se neces svom frendu baciti u zagrljaj na jutarnjoj kavici, ili mu pod odmorom "samo tako" izjaviti ljubav. Ono sto trebas uciniti jest postaviti se prema njemu kao cura, skrenuti mu pozornost na svoju zenstvenost. Vjerojatno je i sam vec primijetio tvoj tjelesni izgled, ali privlacnost je nešto drugo. Da bi uopce doslo do situacije za poljubac ili ljubavnu izjavu, neko vrijeme prvo pripremaj teren. Neka skuzi da je njegova frendica, s kojom može o svemu razgovarati i ludo se zabavljati, i potencijalni komad.

Budi sigurna u ono što zelis
Moras biti sigurna zelis li s frendom biti u pravoj vezi, ili osjecas potrebu da "samo" zabrijete. Zabrijati s prijateljem dosta je opasno, jer to može trajno pokvariti vaš odnos i stvoriti neugodnu situaciju. Rijetko kad i jedna i druga strana na taj cin gledaju samo kao na avanturu. Uvijek je netko barem malo vise zagrijan, pa o cistom prijateljstvu gotovo da vise nema govora. Ako si potpuno sigurna da zelis pravu vezu, topli savjet je: ne upustaj se u brijačinu ako nisi sigurna da i on to smatra pocetkom veze.
Naime, istrazivanja su pokazala kako decki većinom osjećaju privlacnost prema svojim frendicama, ali ne i zelju da s njima budu u vezi. U prijevodu, postoji mogućnost da ti zabrijes jedno, tvoj frend nešto sasvim drugo, a onda ce ti biti jako tesko biti mu samo prijateljica, s kojom je još uz to imao avanturu.

Kad padne kiss...
Dogodilo se, u trenutku slabosti poljubila si se s frendom s kojim zelis biti i sada ne znas sto slijedi. Ne pokušavaj se iduci dan pred njim ponašati kao da se nista nije dogodilo, mogao bi pomisliti kako ti to nista nije znacilo i da sada mozete nastaviti biti samo prijatelji. A moze se i ponadati da ceš mu redovito biti na raspolaganju za avanturu, sve dok si ne pronade pravu curu. Uzas! Dakle, ili ga neko vrijeme izbjegavaj i prati hoce li se potruditi oko tebe, ili se vidaj s njim, ali budi na distanci. Budi hladna i rezervirana, pa kada te pita zasto si takva, reci mu da ti nije ugodno to što si mu bila cura za jednu noć, a, kao, frendovi ste. To bi moglo pokrenuti razgovor o njegovim osjećajima prema tebi, ako ih ima, ili ce se situacija barem rascistiti.

Upozorenje: Ako zabrijes s frendom a on nema nikakvu namjeru biti s tobom u vezi, zahladi odnose s njim. Jer, osjecas li nešto prema njemu, teško ćeš se dalje samo druziti s njim. Vjerojatno ce ti biti bed sto si mu dala do znanja da te moze imati kako god zeli, za prijateljicu ili ljubavnicu, i to bez obaveze. To je sugav osjecaj i jamci patnju.


Post je objavljen 24.12.2006. u 14:37 sati.