Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisallinmyhead

Marketing

Praznici!!!

Eto ljudi....i to smo dočekali... wink
Zadnji dan škole je bio baš fora (neću uzet u obzir to da sam 3 predmeta morala odgovarat)...baš smo se zabavili party smokin party...tak da sam došla doma oko pol 8 pa mi se nije ni dalo ić van (fafala sam u školi).
...a jučer... cerek...mislim da nije ni moglo bit bolje! Bila u Ziheru sa curama...malo tračanja smijehpa su došli i dečki....cijelo vrijeme tamo-vamo...mislim da sam najviše od svega u wc-u bila...pila pivu i zajebavala se s ljudima...i, nažalost, pazila na Anu (iliti Anchie) koja je ipak previše tog popila namcor.
Tak sam dobre volje cijeli dan bila (BILO JE I VRIJEME) da su me svi pitali jesam dobro i koliko sam pila...a ja sasvim trijezna lud lud cool! Meni je pak većina njih bila čudna lud...dobro, možda je i mene i njih malo uhvatilo...hehehe....

Al zapravo stvarno ne kužim kaj mi je...pere me neko čudno raspoloženje namcor nut nut nut....ni sama ne znam kaj je...tak da:
ne slušajte me dead.
Prije neg završim da pozdravim neke ljude:
sve moje cure iz ekipe, najviše ljude iz wc-a smijeh (pogotovo Anchie, nadam se da si mi dobro kiss), sve one cure koje sam upoznala a znam ih iz viđenja već jaaako dugo, dečke iz šmrca (3.BT)....i Družaku naknadno hvala na pljugama prošli vikend, a Bojanu hvala na trenirci (bar sam se maaalo manje smrznula).

To bi bilo to! Svima vam šaljem pozdrave i želim sve najljepše za Božić!
cool

Post je objavljen 24.12.2006. u 12:44 sati.