Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osobnistav

Marketing

sanaderu, smjeni Kirina i daj ostavku

Gospodine premijeru, republika Hrvatska nije splitsko kazalište u kojem ste radili. Republika Hrvatska je pod vašim vodstvom sve ono što ne bi smjela biti: jedna mala korumpirana zemlja kojom vladaju gangsteri, propalice, pijanci, narkomani i pederi. Da i pederi su oko Vas, zar to niste znali. Pa čak i vodoinstalateri.
Boli me briga za to, to je vaša lopovsko-narkomansko-pederska ekipa. Ali recite vi hrvatskoj javnosti koliko dugo treba tolerirati revolveraške (čak i s kalašnjikovom) pljačke usred ili ispred trgovačkih centara? Koliko ćemo strahovati za svoj ili život naše djece kad budemo išli u shopping? Hoćete li vi jadni bahati napuhani slijepče jednom za vijeke vjekova smijeniti pajaca od Kirina sa mjesta ministra unutarnjih "dela i nedela". Stvarno se iskazao, od bombi, korupcije, droge, a o prometu da ne govorimo.
Poručite Šukeru da Vas podsjeti da prometnim kaznama možete znatno povećati proračunske prihode. Zakon o sigurnosti prometa na cestama je dobar, ali ga nema tko provoditi. Jadna Europa s takvima poput Šeksa, Sanadera, Kosorice, Hebranga, Bebića i ostalih. A jadna i Hrvatska s takvim tipovima i likovima. Na svu sreću, na kraju sam života, ali se svejedno tješim da je blizu dan kad ćete sjašiti sa vlasti. barem nešto, jer odgovornost u Hrvatskoj ne postoji, barem na za vas na vlasti.

Post je objavljen 24.12.2006. u 10:19 sati.