Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/telenovelasworld01

Marketing

Voljeti bez granica (Amar sin limites)

U produkciji meksičke Televise užurbano se snima sapunica Amar sin limites u kojoj naslovne uloge tumače dobro nam poznati Karyme Lozano i Valentino Lanus


S novom verzijom uspješne argentinske sapunice Resistire cijenjena meksička producentica Angelli Nesma odlučila je ponuditi ljubiteljima sapunica sasvim drukčiju telenovelu od onih na kakve smo navikli. Pod naslovom Amar sin limites (Voljeti bez granica) s modernom i odvažnom pričom izraženog seksualnog naboja nova Televisina sapunica razbija uvriježena okvire i odbacuje tipičan stil meksičkih telenovela. Predviđa se da će serija od čak 300 nastavaka potaknuti žustre polemike, u prvom redu zbog romance između dva muška lika koja glume Marcelo Cordoba i Jorge da Silva. Upravo zbog toga u svim svojim intervjuima tijekom pripreme serije producentica je naglašavala da očekuje brojne reakcije gledatelja zbog škakljivih tema u seriji, posebice zbog homoseksualnosti.
-To je snažna melodrama, s vrlo zanimljivim temama. No, pristupit ćemo toj temi s mnogo obzira, poštovanja i inteligencije. Istospolna ljubav bit će predstavljena iznimno suptilno. Mislim da nema potrebe za dodirima i poljupcima, sve se jednostavno može izvesti jezikom, pogledima i dijalogom. Originalna argentinska verzija mnogo je eksplicitnija – naglasila je Nesma. –Naime, način razmišljanja u Argentini znatno je drugačiji od našeg. Tamo su ljudi jako otvoreni, a na televiziji se prikazuju stvari koje mi nismo navikli gledati. Povrh svega, morali smo uzeti u obzir i vrijeme emitiranja. Serija će ići u 19 sati, u vrijeme kad je cijela obitelj na okupu. Kada bi se prikazivala kasno navečer, ne bi bilo problema. Dakle, ovdje se ne radi o kopiji argentinske melodrame, već se samo slijedi ista ljubavna priča. Sve ostalo prilagođeno je Meksiku.

Kratak sadržaj:
Diego Moran radi kao prodavač u trgovini muške odjeće i u krvi nosi krojački zanat. Diego živi s Valerijom, ženom koja još uvijek ne nalazi način da osmisli svoj život. Jednog dana Valerija napušta Diega odnoseći ono malo vrijednih stvari koje su posjedovali, ušteđevinu kojom je Diego namjeravao kupiti automobil i novac koji joj jer redovito davao za plaćanje stanarine. Nakon što je izbačen iz stana, bez novca i iluzija, Diego se privremeno vraća u roditeljski dom gdje ga ne dočekuju onako radosno kao što je očekivao.

U glavnim ulogama nastupaju Valentino Lanus (Iznova voljeti) i Karyme Lozano (Moja voljena), poznati i po burnim privatnim životima, što mnogi smatraju dodatnom garancijom da će radnja biti prepuna strasnih i uzbudljivih scena. Prvi put u karijeri u ulozi negativca pojavljuje se hrvatskim gledateljima dobro poznati Rene Strickler (Zrela ljubav, Ukleta Mariana). Posebnost priče je i činjenica da je glavni patnik muški lik, a ne kao u većini telenovela junakinja priče.
I ostatak glumačke ekipe je dosta impresivan. Uz već spomenute Lanusa, Lozano i Stricklera, tu su i Maria Sorte, Monika Sanchez, Jorge de Silva, Lourdes Murguia, Otto Sirgo, Alma Mauriel i Julio Camejo. Upravo je Camejov nastup u seriji pobunio veliku pažnju. Naime, Julio i Karyme su donedavno bili u ljubavnoj vezi koja nije imala sretan završetak. Ipak, na pitanje u kakvim su njih dvoje odnosima, Karyme je izjavila da su ostali jako dobri prijatelji. Dodala je da nemaju zajedničkih scena jer su njihovi likovi uključeni u različite priče te da njen lik nije tipičan ženski.
-Žena koju glumim ne pokazuje često emocije, ali je vrlo snažna i izdržljiva. Svaki lik ima svoje dobre i loše strane, zbog čega je ova serija vrlo realna i mislim da će se upravo to svidjeti publici.

Za Valentina Lanusa je sapunica Amar sin limites značila i povratak meksičkim sapunicama. Već neko vrijeme popularni glumac živi u SAD-u gdje je, tvrdi, dobio nekoliko ozbiljnih poslovnih ponuda. –Ponudili su mi ulogu u jednom američkom filmu i bilo bi logično da sam odustao od telenovele zbog prilike da se okušam na velikom platnu. No, ja volim biti drukčiji. Po završetku snimanja vraćam se u Los Angeles konkretizirati svoje planove – rekao je Valentino. Premda nije želio iznositi detalje, potvrdio je da ponuda o kojoj razmišlja dolazi iz Hollywooda. S druge strane, nije krio oduševljenje zbog povratka meksičkim sapunicama i to u projektu Angelli Nesme, što je bio odlučujući faktor u prihvaćanju uloge. –Odluku o povratku potaknula je odanost Televisi koja mi je dala brojne prilike u karijeri – dodao je.
Na pitanje kako se odlučio prihvatiti ulogu anti-junaka, Rene Stickler je istaknuo kako mu nisu dosadili dobri likovi, no želio je istražiti i druga područja glume, što mu uloga zlog Mauricija omogućuje u svakom pogledu.
Naslovnu temu telenovele pjeva talijanska pjevačica Laura Pausini, a serija se snima na samo dvije različite lokacije u Meksiku.

ZAPAMTITE! -Još uvijek možete glasati za svoju naj. telenovelu! Uskoro možete saznati rezultat! Ako želite, možete vidjeti za koje telenovele možete glasati ovdje.-


Post je objavljen 23.12.2006. u 21:25 sati.