Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladydaisy

Marketing

Evo me......

Ljudi vjerojatno ne mozete vjrovati, ali evo mene. U zadnje vrijeme nisam bas imala vremena pisati, razlog za to su previse obvaveza. Vjerojatno znate i sami kako je to za vrijeme oko bozica. Uglavnom, sad sam u njemackoj, tocnije receno kod svoje sestre Sare i njenog decka Simon. Trebala sam biti kod bake i djeda ali tamo mi je bilo definitivno predosdno!
Danas je mojoj prabaki bio rodendan. Jos jedno dosadno obiteljsko slavlje. Nasrecu Sarah i ja smo se brzo pokupile. Mislim kakvog smisla, ta zena je napunila 93 god., jedva prepoznaje svoje unuke, sovje praunuke stalno brka, a totalno je zbunilo kad je saznala da ce biti praprabaka. Alīdobro bilo je dobre hrane pa je bilo izdrzljivo.
Jucer sam se morala sisati. Dobro nista strasno. Rezultat je skoro ista duzina kose, samo osisani vrhovi i iza je stepenasto. Prekosutra cu obnoviti crne premenove.
Aaaaaa... sutra je bozic, a ja ove godine pojma nisam imala sto cu napraviti u vezi poklona. Nakraju sam svakome ispekla neko srce i stavila mallo cokolade i nesto sarenila na to. Nadam se da ce se svima svidjeti.
Znam sto cu dobiti od mame: Crnu torbu i crnu majicu. Hvala Bogu sam na kraju sama birala, zamislite, mama mi je htjela kupiti bademantil ili (kako se jos zove) kucni ogrtac. Fffffffffuuuuuuuuujjjjjjjj.....
Sto se tice tuluma za novu godinu mi ovaj put nece biti dosadno! Slavim sa Sarom i Smonom. Bit ce ludo. Danas smo gledali sto imaju za piti, nasli smo cijelu bocu originalne ruske votke samo za mene. Hi, hi, hi, hi, hi..... Alīcu se nalokati
Naravno sam se kao svake godine za bozic prehladila. Imam temperaturu i provodim vecinu vremena na kaucu. Bbbbbuuuuuu.... Dosadno. No, nekako uvijek popunimo vrijeme.

Jos neasto, zadniji dan skole, barem za mene je bio u srijedu! Za kraj polugodista sam se posvadala sa profesoricom iz kemije. Zapravo se on svadala s menom, ali to je valjda isto. Sve je pocelo s time da me pitala sto dolazim u skolu kad imam temperaturu, malo kasnije je slijedila moja izjava da mrzim ljude u skoli. Ona se, sto ja znam valjda, naljutila. Rekla je da sam je razocarala itd. Jedna velika njena pogreska je bila da je kritizirala moju vjeru i rekla do ta vjera probagira mrznju. Mrs.. ja njeno ne diram onda neka ona ne dira ni moje! To je bilo prvi sat na kemiji. Treci sat smo imali biologiju, znaci opet nju. Ona je nastavila sa njenim forama, a ja sam se digla i zamolila je da mogu izaci iz razreda, jer se nisam htjela svadati s njom. Na to uskoro slijedi kraj price. Rekla je da sam neodgojena,nepristojena, ne postivam starije, ne postivam nju, njeno zivotno iskustvo, tuzila se na to sto mi cesto nije dobro.... Vec se ranije tuzila da sam preosjetljiva, prepovucena i zatvorena. To sto imam slabu cirkulaciju i nizak tlak mi je nasljedno, nisam ja kriva za to, a niti ocekujemo da bilo tko zbog toga postupa drugacije s menom. To nisam nikad cinila, niti cu ikad ciniti. A to sto mrzim ljude u skoli, sto sam mozda povucena, tiha i zatvorena imam svoje razloge koje se nje ne ticu. Jedino znam da sam sigurno dobro odgojena, jer smatramda to ne bi bilo uvreda za mene nego za moju mamu. Moja mama je vec odlicno odgojila moje tri starije, zasto ne bi mene?
Dobro dosta za danas, vec me bole prsti....
Jojim vas svih i u sljedecim danima cu ici komentirati svih vas.....
Pusa

Post je objavljen 23.12.2006. u 18:28 sati.