Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:This is how I spent my summer, Luke:.

Image Hosted by ImageShack.us ..wanting you!

Stigla sam kuci! Ajmo ovacije publike – ne zato sto sam NAPOKON stigla, nego sto sam izdrzala gotovo tri mjeseca kontinuirano u zagrebu.. ne da me iscrpio, nego sam, dosavsi kuci, samo jednom udahnula i vec imala toliko snage koliko tamo ne bih skupila ni u godini dana. ma osjecaj je nevjerojatan. Obiteljska divna atmosfera cak i dok usisavam cijeli stan (a hvala bogu, imamo otprilike 100 kvadrata), i dok me bude ujutro jer moram docekati nove ormare, i dok me bude da mi jave da su rijesili sve u bolnici i da idu na rucak..
da, znam da sad ispada da me tlace, ali – trebam li reci da su me docekali na stanici, da sam dobila ananas-tortu (samo za mene, jer seka bas ne voli), da sam dobila omiljeni dorucak - pohani kruh i palacinke jutros kad sam se digla (oko podne), da me na stolu cekaju sve knjige koje trebam za fax (jeij, bas super podsjetnik), da gledam telku non-stop, da sam na netu kad god pozelim, da su me pustili da sama okitim bor kako zelim (i gle cuda, svidja im se :)), da sam dobila bon od 100para…
da, moram priznati da mi je falio i zajednicki obiteljski rucak, mamina sarma (umjesto one odvratne tvrde u menzi), svadjanje s tatom za dvosjed (necete vjerovat, al udobniji je od trosjeda – polozaj je bitan, ne?), moj kreveeet!! (o da, vidis, moram pitat mamu di mi je moj jastucic bez kojeg spavam vec dvije noci :( smrc), moje frendice i njihova konoba s amarom i vinom uz kamin, moja kada (iako je u kupatilu hladno za umrijet..)..
a najvise od svega, falilo mi je ono sto ce se tek veceras ostvariti – da smo svi 4 zajedno. U miru. da se smijemo, salimo, pricamo, gledamo tv, komentiramo. Brijem da od toga stvarno nista ljepse! I jos je Bozic – moj najdrazi blagdan! ;)
weew, u mom selu sve minimalisticki svjetluca, tu i tamo se cuje koja petarda, nerijetko i koji trach, sunce sja kao da ne zna koje je doba godine, motovun kao i obicno visi u zraku toliko da ga pozelim ubrati s prozora i NAPOKON ekšli VIDIM zvijezde nocu – vec sam zaboravila i kako izgleda nebo puno zvijezda.. ispred kuce sijeku drva, pa ih slazu, pa uglavnom vazda nesto s njima prtljaju.. ja samo cekam priliku da se nekud odvezem, pa makar i po sestru i tatu na stanicu za nekih pola sata (nisam neki manijak u voznji, ali volim..)
i da, otkrila sam da se prikazuju One Tree Hill i Gilmore girls na telki. Inace, ja sam ovisnik o teen-serijama, al me tjesi sto je i Keira slicna :) i tako da sam sad luda za onim Chad M-om (Lucas ilivam Luke) kojeg Replay ima na predlosku bloga. U je…, tip je stvarno…..plav! :) i stoga ovakav naslov posta...

ma ljudi moji, divno je biti doma!

naravno, sasvim ce dovoljno biti tih 9 dana – onda cu vec pozeljeti i povratak onom kaosu koji me zacudno usrecuje, i onim ljudima koji su pred Bozic bili lagano napeti zajedno sa mnom i s kojima prozivljavam sve divote i nedaće studentskog zivota.

zasad, pusa svima i uzivajte u nadolazecim danima!







Post je objavljen 23.12.2006. u 18:35 sati.