Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morethanyoucando

Marketing

gledam samo ravno :)

Veselim se svemu u zadnje vrijeme.. samo me sitnice mogu naljutiti, ali razočaranje je svakim danom uz mene, koliko god se trudila ne osvrtati na ljude koji i nemaju neki faktor u mom životu,opet me uspiju povrijediti. To su nekad samo banalne sitnice, ali uhvatim sama sebe da o tome razmišljam i razbijam glavu nepotrebnim stvarima. Mislila sam da ću uspjeti ostvariti neke svoje ciljeve, ali kao i obično očito sam ili previše očekivala ili nadala se nemogućem.. ali zahvljujući optimizmu koji me je pratio čitavo vrijeme omogućila sam sama sebi barem malo sreće. Neznam dali da budem zadoovoljna svime time ili da se jednostavno ubijem u pojam šta se nisam više potrudila.. samo tu jednu sitnicu.. ali opet se nadam boljem sutra i vjerujem u one riječi bit će bolje.. jednostavno sam takva.. koliko god sve bilo crno uvijek vjerujem u onu jednu jebenu bijelu točkicu.. koliko god to bilo divno, znam da to jednostavno nije to.



Ali never mind.. shvatila sam da ne razmišljam više toliko o ljudima oko sebe.. ne mogu vjrovati da mi je bilo toliko stalo do tuđeg mišljenja, da sam se toliko blamirala oko toga i trudila se promijeniti kako bi njima bilo bolje...nema smisla.. nema smisla raditi takve stvari radi osoba koji su uz mene samo da bi izvukli korist, i na kraju krenuli dalje, kao da me ne poznaju.. uistinu cijenim samo one prave prijatelje,koji su uz mene čak i kad se nema o čemu pričati, a imaš ono zadovoljstvo u sebi.. ponosna sam na sebe, i jako mi je drago da sam se ponovno zbližila sa frendicom koja je bez obzira na sve uz mene... toliko toga smo prošle, i nakon svega.. opet onako dobre, možda čak i bolje zahvaljujući iskustvu koje smo prošle..



On?
Već ga dugo,uistinu dugo nisam spominjala.. još je u meni..bez obzira na sve.. koliko god se trudim krenuti dalje,tu je.. i znam da će uvijek biti.. vrijeme je učinilo svoje... nosim ga samo kao uspomenu koja je bila uz mene u jednom dijelu mog života.. iskreno,bojim se opet zaljubiti i voljeti.. bojim se prepustiti osjećajima i dopustiti si opet da sve proživljavam ispočetka. A znam i sama da trebam krenuti dalje, s jednim iskustvom više.. i idem dalje, krenula sam, ali ne brzam toliko kao i prošli put.. kao šta bi jedna osoba rekla: ne želim nikoga povrijediti,niti želim sebe više povrijediti..ali se ne slažem s tom osobom da se osjećaji mogu predvidjeti i spriječiti.. nema šanse! Ako su osijećaji jaki nemoguće je utjecati na njih..

Pokušat ću ove praznike iskoristiti koliko mogu..želim se odmoriti od svega i ponovno krenuti ispočetka ne gledajući iza sebe..gledam samo ravno..ni lijevo ni desno.. nadam se da ću u tome i uspjeti.. voljela bi...




Jučer mi je bio rođendan... bila sam sa društvom na klizanju (prvi put) i moram se pohvaliti da nisam niti jednom pala.. wow :) sve u svemu,bilo je savršeno.. bar sam na sat vremena zaboravila na sve.. nisam razmišljala o ničemu.. i nakon dugo vremena uživala u potpunosti.. hvala osobama koji su jučer bili samnom na „moj dan“.. i omogućili mi da se osijećam sretnom i zadovoljnom.. :)

Post je objavljen 23.12.2006. u 12:32 sati.