Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

Dali je EEsüs imao penis i potrebe?

Danas čemo raspravljati o tome:
--------> Što je penis?! <--------
UPUTE: nijedan od urednika ne omalažava žene niti djevojke, jedino mulice, al one nit neznaju što im se skriva među nogama.. BAŠ naprotiv mi volimo žene i njihove blagodati - ako se tako kaže (želim ispast pametan) - ako ne shvaćate ovo kao šalu onda odjebite ća! I odmah vam BOK govorim!
Penis je alat kojim se od lezbijka i djevica stvaraju korisne produktivne članice naše društvene zajednice!
Pročitao sam negdje: "Lezbijka je vidjela svjetlo i postala hetero kad je pravi penis pentrirao njene vaginalne usne." nisam mogao vjerovati da je netko tako mnogo razmisljao o tome... al je presmijesno!
Penis je također alat koji služi za pišanje, sex i donošenje vrlo važnih odluka u muškarčevom ili mladićevom životu!
Penis je nešto što nemože imati svatko! On može biti mali ili veliki, srednji ili nesrednji! Može se koristiti za mnoge radnje: pranje i pročišćavanje - zubiju, ušiju, crijeva; lupanje - po čelu, nosu, opet očima; uriniranje - bilo gdje, ali ne i bilo kada (neće uvijek krenut); sex - sa pasima (namjerno negramatički napisano), mačkama, ljudima, STABLIMA (pozdravljam jednog lika ovim putem)!
Penis - very useful stuff! <--- malo i na engleski da razumiju i srbi, bosanci, slovenci i ostali koji NE pričaju hrvatskim jezikom.
imao sam mnogo susreta s penisom ali to samo sa svojim, mnoge zdrave djevojke također! Hehe (ovo s djevojkama se tješim)
Penis nemožete gurati svugdje, kad neide neide!! Ako posjedujete jedan od mnogih penisa ovoga svijeta, onda se služite njime racionalno, oprezno i NIKAD na silu!! Ne gurajte di neide mogli bi ostat bez njega!
Ako na zidu neka rupa i piše pička, ne stavljajte odmah svoj penis tamo - to NE znači da je to stvarno pička! ako razumijete..
Svijet je pun penisa, ja izbjegavam imati kontakta s tuđima, ali svijet je okrutan pa tako i penisi! ovim putem bi se zahvalio jednom vrlo dragom prijatelju koji mi je od jednog dana postao neizmjerno draaag! Naime taj dan je bio dan kad su me htjeli silovati neki crnci i oduzet moju nevinost, on je stao na moje mjesto a ja pobjegao! tako da meni nevinost s homo strane još uvijek nije oduzeta!! HURA!!
Činjenica: u cijeloukupnom prosjeku crnci nemaju veći penis od bijelaca (naglasak na nemaju)! Al opet u ovoj priči služe kao sinonim. Ipak asocijacija stoji (neznam zašto), pa sam se zato i uplašio tolko i zahvalio puno svome prijatelju!
Od tog dana takozvani Slavomir nije bio isti. Potpuno se promijenio i razlikovao od svog brata blizanca (jednojajni i jednojajčani) Miroslava!
Svaki brat krenuo u svome smjeru! Ovim putem pozdravljam sve majmune, a pogotovo humoristicnog Gospodara Majmuna čije postove bi trebali ić čitati! Ima riječnik ilitiga vokabular na kojem mu zavidim! Ae srdačan pozdrav majmuni!
Vaš dragi prijatelj Casper aka Saki! haha

Post je objavljen 23.12.2006. u 12:07 sati.