Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zli

Marketing

it takes blood and guts to be this cool but i'm still just a cliche

kao boli me pimpek di cu za novu. uopce ne kuzim zakai se slavi nova? bila bi fora da se slavi stara. i to naravno samo u slucaju dae bila nenadjebiva. ko zna kakova me govna sve cekaju u novoj a ja bi ih unapried trebala slavit. pizdaria. ko svadba. kaj imas slavit tu? slavi ak koim slucajem dodes do "neke-boje" pira. i onda se ono braCki ubi od alkohola i reci si- jebote prezivil sam. i slavim life u pravom smislu recenice.
i valjda ima onih nekih istomisljenika koji bi, da nekim neodredenim cudom, citaju ovo klimali glavom i rekli- gle, treba dobro razmislja. al ko i milijon ostalih stvari jedno velimo, a drugo radimo. ja sam ono fakat ove godine bila ful nezainteresirana za neke doceke al iskreno mi se stiso pak kad sam skuzila koi je datum i da ak fakat izvisim -da ona recenica "meni se jebe za ta sranja pa sam doma prespavala" u biti nimalo ne zvuci cool kao u mojoj glavi,neg vise onak luzerski i da bi si svak ko zeli to mogo protumacit ko "nemam frendova pa sam izvisila i gledala novogodisnji program sa starcima". JEBOTE! moram nekam!
ipak, da ne dramatiziramo previse, ili da ne ureknemo?!???, ali neke opcije se ipak otvaraju. da se razmemo, svaka opcija koja ukljucuje masivne kolicine alkoholnih pica je moja opcija! jer, ako ista vriedi ona "da ce ti ciela godina bit kao ta vecer" onda u nju triezna ne namjeravam.

Post je objavljen 27.12.2006. u 18:10 sati.