Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/givemeahand

Marketing

Otkad nisam bila na blogu da sam se jedva sjetila lozinke.ludlud
Danas je zadnji dan škole idu praznici e ovo sam ćekala cilu godinu.
šoš nisan skontala di ću slavit novu godinu, a ni Božić on se obićno ćeka doma a neki i na ponoćki. U razredu je bilo ludo pun stol slatkiša ćak je i preteklo.partynjamipartysmokin Samo šta je bilo glupoheadbang što nam nastavnik nije dao da puštamo pjesme koje želimo nego smo morali puštat Božićneburninmadburninmad Sad bi trebala ić na trening ali mi se neda. Kad sam se vratila iz škole toliko su mi nedostajali oni slatkiši da sam pojela sestrine (ona ih ćuva). U mom razredu nikad nije dosadno uvik ima nekih ludorija. Ženske iz mog razreda su fenomenalne, samo što se posvađaju burninmad za neku sitnicu.thumbupthumbup.
Nepišem baš ćesto posteve ali mislim da su ok bolje nego da imam puno nekih glupih.ludyes Danas kitim bor.wink e i još sam vam nešto zaboravila reć ima škole smo išli šeta po sportskoj bilo jesmijeh.
Prošla sam s 4 nofalila su mi dva boda za 5.

Aj te bok do sljedećeg puta, to neće biti uskoro jer neznan šta da napišem.
coolroflkissrolleyeswinkyesnoeeknonobangburninmaddeadgreedyheadbangmadmouthwashnaughtynutpartysmokinthumbupwavecerekblablazijevzalivensmijehpuknucunjaminamcormahludhrvatskazujo

Post je objavljen 22.12.2006. u 17:47 sati.