Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveus5

Marketing

nije baš nešto novo ali evo da ima nešto!!!hahaaha

Richie nije zločesti dečko...
Mnogima najslađi član grupe US5 Richie Stringiani otvoreno govori o tračevima koji u posljednje vrijeme kruže o njemu...

Posljednjih nekoliko tjedana po raznim se časopisima piše kako Richie napušta US5, kako je umoran i dosta mu je svega, na kraju je snaga. No, ni to nije sve, piše se čak i da je Richie postao sklon samoozlijeđivanju i da se na njemu mogu primijetiti razne rane...
Prema svim tim ružnim tračevima tvoj ljubimac iz US5 sedamnaestogodišnji Richie nije ravnodušan, ali uzima ih kao obične izmišljotine. Pročitaj što ovaj slatki dečko govori o svim gadostima koje se pišu i pričaju o njemu.

teen: Za početak, je li točno da napuštaš US 5 i možeš li svojim fanovima objasniti kako se zapravo osjećaš u bandu?
Richie: Nula bodova, nevjerojatna izmišljotina! Ne napuštam bend i nikada o tome nisam ni razmišljao. Biti član US 5 je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Dečki iz banda puno mi znače, bliski smo i nikada ne bih iznevjerio naše fanove. Nemam nikakav razlog za napuštanje banda!

teen: Je li istina da ti je dosta svega, da si umoran i razmišljaš o povlačenju?
Richie: Aha, mislite zato što sam u posljednjih par mjeseci tri puta bio u bolnici i paparazzi su to ovjekovječili? Na temu bolnice mogu reći da me u posljednje vrijeme pomalo pratio peh, kod mog pada. Evo, već dolaze bolja vremena (smješka se)! Normalno je i da nakon live-koncerta ne izgledam svježe stilizirano kao za snimanje spotova, ali umor nakon koncerta vidi se i na starijim i iskusnijim kolegama. Dakle, nema razloga za zabrinutost. Život aktivnog banda je stresan, ali meni je dobro, sretan sam i zadovoljan.

teen: Kako si se osjećao kada si načuo spomenute tračeve?
Richie: Iako su sve to samo izmišljotine, obuzela me kombinacija bijesa, tuge i razočarenja. Neki mediji zaista samo traže negativne vijesti, a kad ih nema izmišljaju ih. Prema procjeni medija, ja sam valjda potencijalni sudionik u skandalima među dečkima u US 5. Ovo nisu prvi tračevi, u prošlosti su već kolale neke priče o meni i bandu. Sretan sam što smo u kratkom roku demantirali gluposti i što nas obožavatelji podržavaju.

teen: Šuška se da si sklon autodestrukciji, što kažeš na tu temu?
Richie: Veću glupost nisam čuo! Ne ozlijeđujem se! Oko toga zaista nitko ne mora razbijati glavu. Da se ozlijeđujem sigurno u javnosti ne bih pokazivao ruke.

teen: Ima smisla... Ipak nam ukratko objasni kako su nastale ogrebotine?
Richie: To je trapavi, nepotrebni udes. Prije otprilike dvije godine sa svojim najboljim frendom u rodnom gradu malo sam jurcao kroz kvartove. U mom je ulica u kojoj su ogromne kuće, vile s bajkovitim okućnicama. Zapela nam je za oko kuća s ogromnim željeznim vratima na ulazu. Vrata su na vrhu imala šiljke, a cijelo imanje bilo je ograđeno vojnom bodljikavom žicom (inače vidljivo samo u filmovima). Htjeli smo zdanje i vlasnike vidjeti izbliza. Vrata su bila previsoka, pa smo pronašli mjesto gdje nam se učinilo da možemo prepuzati ispod žice. U jednom trenutku ugledali smo zaštitare, uhvatila nas je panika i pri povlačenju sam zaradio ogrebotine na desnoj ruci.

teen: Kako gledaš na budućnost u odnosu na US 5?
Richie: Trenutno smo u Engleskoj i stvari se odvijaju i više nego povoljno za nas. Teško i marljivo radimo na tome da nas prihvati publika u kompletnom Ujedinjenom Kraljevstvu. Naš cilj je da postanemo mega slavni u cijelom svijetu, i sve svoje snage usmjerili smo prema tom cilju.

teen: Je li točno da si ti u bandu najveći zabavljač?
Richie: Pa, da, mislim da je to u potpunosti točno. Kad svi ostanu bez energije, ja ih pokušavam podići šaleći se na svoj, ali i na njihov račun.

teen: Kakav ti je odnos s publikom?
Ricihe: Uvjeren sam da publika osjeti moju zahvalnost što dolazi na naše koncerte. Svjestan sam da ni nas ni naše slave ne bi bilo bez naših fanova.

teen: Kako doživljavaš i podnosiš popularnost?
Richie: Pokušavam s obje noge stajati čvrsto na zemlji. Znam da je slava prolazna i da je sve u životu relativno, Nisam ništa bolji ili važniji od bilo koje osobe u publici. Dapače, fanovi su ti koji nama daju važnost. Kad ne bi bilo svih tih ljudi koji dolaze na koncerte, koji nas podržavaju i vole, i ja i dečki iz banda bili bismo obični anonimni klinci.

teen: Jesi li mogao zamislilti da će s popularnošću stići i sve ove negativne stvari?
Richie: Ne, nikako. Kada nisi popularan, sve oko poznatih čini ti se super i ti bi htio takav život. No, kad ti se dogodi, kao što se dogodilo meni, vidiš da biti slavan i nije lako.



Free Image and Video Hosting
Free Image Hosting

Post je objavljen 22.12.2006. u 13:58 sati.