Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijeka13forever

Marketing

...hey ljudi...

Znam proslo je mjesec dana od kad sam napisala post, to je zato sto sam imala finalne testove i kraj je polugodista, pa sam morala uciti. Ali dosta isprika, pisem pisem ovaj post da vam opisem kako je moj zivot tjekao ovih mjesec dana.
Napokon skola je gotova za 3 tjedna, a ja imam jako dobre ocjene. Engleski 5, Spanjolski 5, Povijest 3, Znanost (nesto izmedju kemije i fizike, a ja o tome nemam pojma, pa onda znate koliko je lagana skola) 5, Matematika (prelagana) 5 i Tipkanje (da to sam sjebala jer me uhvatila kako varam) 4.
A sto se nogometa tice, ide mi sve bolje. Bila sam ful ljuta sto me trener nije skoro uopce pustao u igru, ali jednu utakmicu me stavio i ful sam igrala dobro, dok nisam zabrljala, i ovi su zabili gol- ali smo pobijedili, pa je ok.
Sjecate se kako sam napisala prvi dan skole kako mi je bilo lijepo u busu, e pa sad se sve promijenilo. Vise se ne vozim busom, frend i njegova sestra dolaze po mene u hotel, sto je puno bolje od busa (sami meksikanci).
Uglavnom, jos mjesec dana pa je i moj 17. rodjendan, a nemam pojma kako cu ga proslaviti. Bez alkohola, i klubova, na drugom jeziku... Nekako drugacije...Tj. nisam ni sigurna da li cu ga proslaviti.

Ali uglavnom za oko 5 mjeseci dolazim doma, jedva cekam.... Da vidim svoje
p.s. Ispricavam se svojim frendovima sto se ful rijetko javljam jer zaista nemam para...
E i nemojte me ismijavati kada dodjem doma, jer sam pokupila toliko engleskog, i kad pricam hrvatski uvijek slucajno kazem nesto na engleskom...
Mislim da se Dominik moze sloziti sa mnom...
Uglavnom evo napisala sam post... Pozdrav svima i SRETNE BLAGDANE..............

i neka slikica

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
nogometni team

Post je objavljen 21.12.2006. u 16:49 sati.