Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacklungbackinblack

Marketing

Santa Claus got stuck in the chimney and died of suffocation

Napokon!!! Škola skoro pa gotova (još samo sutra hrvatski odgovarati)!!! Roknuo sam iz matke što i nije baš pohvalno za nekoga tko prolazi s pet ili vrlo čvrstom četvorkom (LOL... zvuči kao neka retardo hrvatska verzija Fantastic Four-a) no za živciranje nema mjesta u mom notesiću slash planeru. Ovim putem se zahvaljujem svojim kolegijalnim kolegama na iskazanoj kolegijalnosti padanja na polugodištu skupa sa mnom i sjebavanju time naših kolegijalnih planova za koleđž na kojem ti se profesori obračaju s kolega (inače...palo je više od pola razreda).
Christmas is at the door te moja megalomanska malekost povodom ovoga komercijaliziranoga praznika ima prikrivenu želju.
Za Božić želim... ...želim naći svoj jebeni coffin shaped lighter za koji sam tek sada sa cigaretom među zubima skužio da sam ga zametnuo (onom djedeku će biti bolje da potegne te saonice iz svoje ledene stračare i nađe ga or else I will jingle his fucking bells).
Morate pogledati official Mamut mamojeb stranicu koja je u izradi te možete poslušati pjesme te komentirati na:
http://www.myspace.com/mamutmamojeb.
Tko ima užasno jaki podražaj nepca te ima želju popljuvati ovaj mali djavo rekords electro/trash projektić može slati svoje hate mailove ovdje i časne mi pionirske da ćemo u najkraćem ne odgovoriti na vaše molbe te ih u potpunosti ignorirati.
Ako pak želite popljuvati Mamoth Motherfucker uživo na dočeku nove godine tražimo gajbu pivu te cigarete koje popušimo na putu do vašega doma.
U slučaju da se ne javim do Božića:
Black Lung wishes all you Satans Little Hellpers l a merry fucking christmas!!!


Post je objavljen 21.12.2006. u 16:51 sati.