Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buttplug

Marketing

Depra

Sjetih se svog bloga, pa dosao malo vidjeti i nayvrljati nekoliko rijeci.

Dijete koje se ocekuje raste. Vidio sam nekoliko ultrayvuk slicica, no ono glavno je sutra - sutra se ide na jos jedan ultrazvuk i vjerovatno cemo sazanati da li ce nas mali alien pisati stojecki ili sjedeci :)

Gospodja i nema nekih problema, deblja se u skladu s trudnocom, nema nekih vecih ispada, fazu povacanja nije nuopce ni imala ... jedina promjena koju sam najvise osjetio je ta da nemoze vise nositi toliko vrecica iz ducana :)

Ma ludo ... no, ludo i s druge strane.

Ova predbozicna vremena me uvijek deprimiraju. Naime, rodjendan mi je nekoliko dana prije bozica (prosao je), pa onda tu ima poklona ili nema, pa ako dobis za rockas onda nema nista za bozic i tako to ... Ove godine se nisam nesto posebno veselio ili da kazem da nisam ni ocekivao poklone - nemam neke potrebe za time. No, jedan dogadjaj me ipak najvise, mogu slobodno reci, pogodio. Moji djelatnici oko kojih se fakat gadno zalazem kod uprave, pokusavam srediti vece place (i uspijem van procedure, te onda dobijem po prstima zbog toga) i sve smo si nesto cool - nisu mi ni cestitali rodjendan. Poklone nisam ni ocekivao, no da je svatko od njih mogao barem mail poslati. Ma koma - daje covjeku za razmisljanje da li se samo radi o tome da su zaboravili (prosle godine nisu) ili je nesto drugo posrijedi. Ne bih znao sto se desava, no entuzijazam koji ulazem u ovu tvrtku i zelja da stvari sto bolje funkcioniraju mi se nicim posebnim ne vracaju. Placu koju imam je visoka, no opet u razini drugih djelatnika na toj poziciji. Placu koju sam ima prije je bila min. 30% veca od sadasnje, no ova tvrtka mi je za 30% donijela neke druge stvari pa se ne zalim zbog toga .... no kuda sve to ide ?!

Prestalo mi je jedino da se okrenem svojoj obitelji, svojim hobijima i da ostanem cudak dalje kakav sam i bio ili kakvog me dozivljavaju. Ili da pocnem traziti novi posao - negdje vani - ne bi mi uopce tesko palo.

Eto .. i tako ja depra lagano ulazim u bozicne dane ... doci ce nova godina, a tek da onda vidite u kakvu depresiju ce ljudi oko mene pasti. Koma, a ja cu biti sav nabrijan za nove projekte, ulaganja, procedure ...

Zivjeli li mi vi .. koji slucajno dolutate ovdje :)

mah mah


Post je objavljen 21.12.2006. u 12:28 sati.