Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moneyisthebest

Marketing

U Italiji uhićeno osam šefica mafije

Jeste li znali da i žene znaju baratati oružjem.I to jako dobro.No,nije im samo to najbolje oružje.Neke su po prirodi jako "hladne" i znaju vas obraditi i za nekoliko $.Današnja prića je malo normalnija ali ipak malo iznenađuje sa svojom tematikom. Da vidimo:

Image Hosted by ImageShack.us

U velikoj akciji hapšenja koju je u srijedu u gradu Bariju na jugu Italije provela talijanska policija među uhićenim visokopozicioniranim članovima mafije bilo je i osam žena.

Policija je izdala više od sto naloga za hapšenja koje uključuju optužbe za ucjene, trgovinu drogom, ilegalno posjedovanje oružja, a među ostalim i pokušaj krijumčarenja droge u zatvore gdje se nalaze mafijaški bosovi. Uhapšene pripadnice mafije su izgleda vodile poslove i brinule da sve funkcionira provodeći naredbe bosova dok su oni bili po zatvorima.

U policijskoj akciji zaplijenjeno je 27 bankovnih računa, šest trgovina odjećom, mesnica, 13 automobila i šest stanova ukupne vrijednosti 25 milijuna eura. Trend mafijašica time postaje sve aktualniji u svijetu gdje žene zauzimaju sve važnija mjesta u strogoj mafijaškoj hijerarhiji.

Izgleda da je trend došao i kod nas jer je prije tri dana uhićena 18-godišnja Marina Š. radi organiziranja maloljetne bande koja je izvršila više oružanih pljački na području Sesveta u posljednjih nekoliko mjeseci. JL

Post je objavljen 21.12.2006. u 12:10 sati.