Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Kratka i korisna obavijest #1

Maloprije sam išao prati donje rublje i čarape Sanitarom.
Ne, moje čarape i donje rublje nije toliko infektivno da se mora prati dezinficijensom za zahod, nego nisam imao ništa pri ruci osim Sanitara. Bilo je skoro 23 sata, trgovine ne rade.
Inače, pošto ovdje nemam makinu za robu, lijepo stavim nešto u tupperware, zatvorim i mučkam kratko vrijeme. Da, snašao sam se.

I tako sam ulio relativno preveliku količinu Sanitara, prelio kipućom vodom iz snažnog plinskog bojlera, stavio malo donjeg rublja, zatvorio, ispuhao suvišni zrak i krenio mućkati, držeći tupperware u razini prsa.
Sam svoj majstor.

Niti dvije sekunde nakon što sam počeo mučkati, u posudi je jako porastao tlak i ona se snažno i naglo otvorila (neki bi rekli eksplodirala, ali nije) te mi pošpricala lice, vrat i prsa gotovo kipućom otopinom dezinficijensa za zahod koji između ostalog sadržava i fosfatnu kiselinu.

Znao sam da se to može dogoditi, ali sam mislio da ću biti brži i jači od tlaka u posudi. Da, vrlo glupo, ali opravdanje mi je to što sam na ušima imao slušalice i slušao neke kick ass pjesme i nisam pazio.
Sad me sve peče iako sam opečena mjesta oprao hladnom vodom.


Pouka priče: Ako perete nešto izrazito vrućom otopinom korozivnog sredstva, zaštitite kožu i oči, te nemojte biti u groovy raspoloženju.
Kemikalija je uvijek brža.


Post je objavljen 20.12.2006. u 23:15 sati.