Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveus5

Marketing

O svima po malo!!!

Danas ću vam sve ispričat o najluđem clanu mog omiljenog benada- IZZYU. Naravno svi ga poznajete po otkacenoj frizuri, ludom stilu oblačenja i naravno po samoj njegovoj faci. Poslije Jaya on je najstariji njihov član što znaci i naiskusniji. Sve se u njegovom zivotu vrti oko tuluma, ludovanja, glazbe i zena. Jedan je od najvecih posjetitelja lokalnih barova gdje je puno zena, sto dokazuju naravno vruce fotografije......Jednom prilikom je cak slomio kraljeznicu i rekao je da je tada bio oci u oci sa smrti i da je tek tada shvatio da se jednom zivi i da taj zivot treba iskoristiti najbolje.......Izzy mi je vrlo simpa i naravno da mi je drag..
Free Image and Video Hosting
Free Image Hosting



Sve o Jayu.....
Jay je kako svi kazu najstariji clan Us5. Iako je najstariji on tvrdi da nije glavni.... " Ja sam samo naiskusniji, opominjem ih i zapazam pogrske ali takoder sam vrlo zabavan i sarmantan.""Ja cu biti zadnji koji ce odustat od ove grupe.(vidjet cemo) Znam da ni ona nece vjecno trajat ali meni je ovo vrlo pomoglo i bilo bi steta izgubit ovake prijatelje!!!!"Nisam 100%sretan..jos trazim zenu mojih snova onu koja me nece voljet zbog novca nego zbog mene samoga....Bio sam s nekoliko cura u zadnje vrijeme i samo su pricale o us5, zadavale mi brige a ja se uz zenu zelim opustit...Na trenutak bih volio nestat i vidjeti dali bi me siromasnog voljele ...hehe"kazao je Jay u jednom intervju. On je iz Amerike,nije pustolovnog duha voli zestoke zabave do jutra i veze za jednu noc. Cesto se neslaze sa Izzy-em,ali je sa njim cesto vidan u striptiz baru.... Kad je dosao rekli su da je voda no on je to odbio... Za njega je vazna upornost i jedan veliki tim...TH za njega nema nikakvu vezu pjevanja,on tu muziku ne voli ali ih ne vrijeda i postuje njihove fanove... Vrlo je neodlucan al sto jest jest IMA SUPER GLAS. Bez njega pjesme nebi bile visokog tempa jer on ima prosjecno visok glas...Obozavao je u mladim danima izludivati starce,a naj hrana mu je piletina i pice voda.....Obozava seriju Prijatelje a u skoli se jednom cak,popeo na krov i gadao nastavnike predmetima. Bio je umalo izbacen.....Ovo je za sad o Jayu..



Free Image and Video Hosting
Free Image Hosting




Sve o Chrisu...
Bok obozavatelji Us5......Svi oni koji su ludi za tim deckima na pravoj su stranici. Danas cu pisati o preslatkom decku Chrisu. On je iz Njemacke, ali super govori Engleski. Meni osobno on je najdrazi uz Mikela. Mikel i Chris imaju nesto cime su me osvojili....ali dosta o tome. Chris je povucen decko uvijek na pravom mjestu,vrlo posten i iskren bolje reci mamina maza....Decki za njega kazu da je vrlo odgovoran i uredan.. U skolskim se klupama izvrsno snalazio i svi su ga voljeli. Nije imao puno seksualnih iskustava ali sva u koja se upustio bilo je iz ljubavi. " Nije mi fora biti neciji za jednu noc. Izzy i Jay to vle ali meni je glupo bit s nekim koga zapravo i neznas"rekao je Chris u jednom magazinu. " Nije mi vazna boja kose ili visina vazno je da je iskrena i da me voli". Voli sok od brusnice, svu vrstu tjestenine,i najdraza serija Prijatelji.Dok je bio jos u pubertetu volio je ljude zezat preko telefona, a u skoli volio je etiku i nije bio streber. Uvijek mu je bilo vazno izraziti vlastito misljenje....Toliko o njemu. Jednostavan skroman i SLADAAAAAAAAAAK.

Free Image and Video Hosting
Free Image Hosting






Post je objavljen 20.12.2006. u 21:22 sati.