Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ineedboys

Marketing

Pa...dobar dan...

Ahoy !!wave
Moram vam se pohvaliti da je meni danas praktički zadnji dan nastave,samo još sutra idem na praksu i onda sam free like a bird!party weeeeeeeee....! Prosjek ocjena mi je 4.2...to mi je najviše od 5. do ovog razreda..nadam se da bum koji razred prošla s 5?!
Danas sam bila u školi kod frizerki u salonu na friski...htela sam si speglati kosu ali nisu curke imale vremena,pa su mi onda (moju gussstuuu kosu) oprale i sfenirale kosu tak da mi je ravna i sva leprša...a Valery mi je dodatno još popodne napravila cik-cak stazicu i natapirala kosu...Išla sam oko pol 3 na praksu i došla sam doma oko 20:00h-vidite kak sam ja izmorena!!! Malo gledam RTL,pa bum posle htv1,jer su najavili da bude par dobrih grupa-tam nekaj pjevaju..neki humantarni koncert je...
Sad ću za večeru jesti čevape party-baš su finiiii-miniiii!Plan za Novu Godinu se promjenil jer onaj dom u Družbincu otpada zbog nekih gluposti pa bum onda il kod Mirne il kod Martine-zavisi ko bu napravil feštu..ja sam napravila feštu za noć vještica tak da sad neko drugi mora,eh,takav je life! I tak..nema ništ novo...možda ima,al nebi o tome,sve u svoje vrijeme...želim Vam svima Sretan Božić i Novu Godinu,valjda vam do tad nebum pisala...pa onda JUST KOMENTIRAJTE PUUUUUNOOOO! Da se zasitim komentarčeka jer jo nisam...heh! Ajd ciao i p.s. MARTINA & TEA-DAJ NAPIŠITE NOVI POST JER BUM POLUDELA!!!

Post je objavljen 20.12.2006. u 20:37 sati.