Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunandsteel

Marketing

Zanimljivo..kad god odem uvijek se vratim,zašto neke cure peglaju kosu,neopjevani dar da ti uvijek nešto izleti,infantilna derišta u školi,Tihanin novi dečko i još malo nepovezanog trkeljanja...ali bar imam naslov :-)

Dugo nisam napisala post,napokon sam imala pametnijeg posla izgleda,a i ono o čemu sam htjela pisati potpuno je ishlapilo za ovih par sati nerada,al ajd...nešto sasvim drugo.
Fascinantno da tako lako navedeš ljude da pomisle nešto...recimo,nisam ja imala namjeru profi objasnit moje psihičko stanje ni navest ju da misli da se meni ne da postojat,ali prepoznala sam savršenu priliku da ju naživciram.I nisam ni danas promašila...istina da sam morala slušat prodike,ali to nije bitno jer sam uspjela! I bilo mi je presmiješno slušat nju kak sere,dobila je ona krivu sliku,doduše,ali nisam se na to obazirala.Uostalom,koji je ona meni faktor...?
***
Cure koje peglaju kosu..čemu to? Mislim,dobro,i ja sam ju peglala dva,triput al to je sprdnja. Meni to strašno glupo,zašto ju ne odrežu ako ju neće pokazat onakvu kakva je?! Bit kose je u tom da je ima...i di je tu problem? Moja kosa je i tak najbolja...i ne serite.Nije Jasmini,ali...njoj je najbolja....nije bitno.BAR MENI!
***
Lujo,začepi jebote već jednom!!! Molila bih...
***
Heh,sad...škola.Samo lol.Ja tako neću komentirat danas.Ni bilo koji drugi dan,ovaj "događaje"...jebote...ne znam.Ma proser.Mislim da bi bilo bolje da Tihana ovaj dio napiše jel stvarno... Ako se netko smatra prozvanim...slobodno! I ima jebeni razlog.I kraj.To je tako smiješno.Samo nama,al dobro.
E onda,njezin dečko.Ja sam joj stoput rekla.Pa nećeš bilo kome dat pola jedva užicane cigare...jelda? Ja sam joj rekla.Njezin problem što ne sluša...
***
Eto,meni se sviđa pisat ove zvjezdice između dijelova.I mene boli kurac za sve.Odlučila sam promijenit puno stvari.I uopće me ne zanima.Ni Ana Karenjina,ni kroj klasične suknje,ni šta je atlas vez i šta sad?! Hoću svima objasnit da me ništa ne zanima,u biti ima jedna stvar,al ajd...to nitko ne zna i ne mora znat.I gotovo.NIŠTA apsolutno...ne mogu to objasnit a i ne tiče vas se.Moja stvar što se trudim.Kako da se izrazim? Ja idem na praznike,škola je preksutra gotova,sretna sam što ću se napokon odmorit od vas i možda mi bude dosadno al jel stvarno mislite da me briga?
***
Ako se netko uvrijedi,ili eventualno "popizdi" (s debelim,ćevapastim navodnicima) ni to me nije briga! Ne smatram da ima nešto uvredljivo za nekog...ionako je sve onakvo kakvim ga doživljavate,prije toga nema osobine.Kraj.
I ono za pušenje,da,pušim.Bila sam prestala i počela opet,i šta sad?!
Ne zanima me ništa.Boli me kurac.Svejedno mi je.I svi ste beznačajni,sorry al činjenice su takve.Ovo nije faza nego sam skontala neke stvari.I nemojte se vrijeđat,ne odnosi se na sve.Oni koji su dobri sa mnom,znaju me dobro,iako manje nego što vjeruju da znaju,i nemaju se šta vrijeđat.I nema smisla da se opravdavam ili eventualno ispričavam jer tako osjećam.
***
Sretan vam svima Božić i gluposti i Nova godina i tak sranja,napijte se svi,krepajte...boli me kurac,ja ne smijem pit.
I za kraj,slavni citat... "Po meni savršeni nabori i izvrsno prikazana dramatika."

Ja se ne smatram odgovornom za sadržaj posta.Ne znam tko,al ja ne.I nemojte sad bit pičke i vrijeđat se.
I nemam pojma šta tu sve piše.


Post je objavljen 20.12.2006. u 16:50 sati.