Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dona007

Marketing

Naj Prijateljica..

Martina je pametna tj.užasno pametna, uvijek prolazi sa 5,0. u ovom polugodištu je dobila samo četri četvorke a sve ostao su joj petice. Matimatika joj je najbolji prijatelj uvijek sve zadatke razumije kada mi nešto nije jasno nju prvu zovem, a ako ona to ne zna riješiti (a to se rijetko događa) onada zaključim da je to stvrno težak zadatak.

Važan dio njezinog života je njezim brat. Da nema njega njoj bi u životu bilo pre dosadno, nebi se imala s kime svađati ,tuiči, smijati, nebi imala kome neprestano posuđivati novce, nebi se imala zbog koga biti živćana id.

Isto tako jako su važni njezini ljubimci... Pas Sonja i mačak Cico. Sonja je ženski lesi pas, jako je dobročudna i obožava kad ju se draga. Cico je kao mačak, stalno naganja miševe i nikad nije doma.

Njezina mama je normala mama. Samo da kažem da je stvarno panično već sada raditi kolaće za Božić. Ali dobro ako žena voli raditi kolaće ja joj ne branim i moram reči da su kolaći jako fini (za razliku od mojih).

I tu je naravno njezin tata. Tata ko tata.

I da...! ona ima 20 bližih rođaka, a zamislite tek koliko ima daljih rođaka. Joj sve što mogu reči je da ima ogomnu familiju.

Da je malo opišem... Visoka je otprilike 167 ima oko pedeset kila. Ima dugu, ravnu smeđu kosu. Voli nositi sve od vune. Ima lijepe oči. Nema dugačke nokte, po zimi obavezno nosi sve što je toplo i udobno... I to je to.




Post je objavljen 20.12.2006. u 16:37 sati.