Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/confetteria

Marketing

mačja posla

Moj bivši dragi znao me zvati malim mišićem... To valjda iz milja. Za sebe je znao reći da je on mačak...
Al ako je suditi po zadnjih tjedan dana, malo se zajebo oko podjele uloga.
Ili je ovaj mišić izrastao u pravu mačku... Onu koja se uvijek dočeka na noge... Ako ne već na svoje, onda na tuđe... Ili bolje da se izrazim – u tuđi zagrljaj.

Da skrenem misli s prekida, i da se ne dovedem u situaciju da radi čiste dosade popustim u svojoj odluci o prekidu, da popunim slobodno vrijeme i misli, pristala sam na jednu kavicu ...

Još dok sam bila sa svojim bivšim, trebalo mi riješiti neke sitnice vezane uz taj moj budući biznis, poziv frendici koja je u tim vodama dal pozna koga.... I za pola sata zazvonio je moj mob a s druge strane ugodan muški glas.... Posao smo riješili u par minuta, ali i nastavili razgovor... Kasnije su povremeno kolale neke sms porukice, dogovarala se kavica...

I tako... Onaj ružan dan, onako uplakana i jadna zbog ružnog prekida, brisala sam poruke iz moba i naišla na jednu porukicu ....sjetila se nerealiziranih kavica... Jedan sms i kavica je bila dogovorena. Odmah za drugi dan, da se ne predomislim.

Ajme što mi je drugi dan bila tlaka al malo je neozbiljno dogovorit pa otkazat, a ionako se moramo za posao do kraja dogovorit.


I tako... Kavica protekla jako ugodno.... Zapravo, sa posla smo vrlo brzo prešli na neke druge teme.... Vidjela sam mu u očima iskrice, da mu se sviđam... Na rastanku je pitao kad se vidimo opet... a odmah drugo popodne mi je stigao sms zašto se ne javljam, zar sam se pomirila s dečkom... Naravno, priznao je da se raspitivao kod frendice.

Pristala sam na drugo piće, mada nije 100% moj tip.... U nekoj masi vjerojatno ga ne bih zamijetila.... Zgodnički je ali nije moj tip, no odlučila sam mu pružiti šansu.... Sama sebi ne mogu vjerovat da takvi još postoje... Jer on ne samo da je moje godište, zaposlen i ima auto, već je i neoženjen, nema nikakvo skriveno dijete ili bivšu ženu.... I nakon drugog pića me pitao šta ćemo za Božić!


A taj drugi spoj sam skoro otkazala. Taj dan sam bila na nekom izletu sa svojim klubom, bilo je i više nego odlično, ali vožnja u drugi grad, paradiranje okolo, naslikavanje, svečani ručak, vožna natrag uz laganu kišicu... Izmorilo me.
No, mali je bio uporan.... Rekao je da sam obećala i da ću izaći na to piće s njim... Pola sata kasnije je bio ispred moje kuće. S drugim autom. Za razliku od mog ex, mali se ne hvali s poslom, i ustaje se rano ujutro da bi radio za kiki-riki ... Tako bi to komentirao moj ex...
Doduše, mali sad već valjda zarađuje na vagone kiki-rikija...

Jao, kako je bilo dobro malo za promjenu se uvalit na suvozačev sic i ne mislit o ničemu... Sviđa mi se kako vozi, jako .... Toliko da nisam ništa rekla kad me sa 220 na sat odveo u nepoznato ... po tablama na autoputu sam zaključila da idemo u drugi grad... Popili smo piće, vratio me kući do 23, da se naspavam za posao.
Pala je prva pusica na rastanku.

Ne baš savršena ali dovoljno dobra da ja budem ta koja pita kad se opet vidimo. Zapravo, da budem precizna.... Da nakon što se cijeli dan dopisujemo da se vidimo drugi dan, da ja sinoć navečer pošaljem porukicu Ajmo se vidjet, odmah.
Odgovorio je isti tren - Krećem.
Isti scenarij – topli auto pred kućom, piće.... Povratak kući na vrijeme ali i malo duuuuža pusa. Ne jedna. I ne kratka.

Hm... danas bi se trebali opet vidjeti... S obzirom da je on jučer uspio otkrit da imam grudnjak i tange u istoj boji, a ja da on nosi boxerice i da ima ljubavni tepih ali i sasvim solidne mišiće.... Sve se bojim da neću više postat ovaj tjedan jer ću zbrajat dojmove o onome šta ide poslije takvih pusa.... I da će me bit svugdje, samo ne kraj kompa!

Sve si mislim koje su mu mane...Za sad jedino što me zaista smeta su jebene cigarete.... Ja sam taktilno i osjetljivo biće, mirisi su mi važni ... Istina da on ne puši dok je samnom, ali šta vrijedi kad mu koža miriši po cigaretama, približim mu se i skoro da izgubim volju... poslije par poljubaca kao da sam popušila cijelu šteku! Mislim ako (ili kad) se posexamo, da ću valjda dobiti otrovanje od nikotina, ha ha ha !

No dobro.... Ako mu je samo to mana... Moglo bi... Hm, mogla bi to možda biti happy-end story... Ovdje bar u startu imam neke šanse.


Post je objavljen 20.12.2006. u 13:07 sati.