Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djubriste

Marketing

Odlazak sa kevom u bioskop

Baš sam se setila kako sam nekidan otišla sa kevom u bioskop, jer nismo znale šta da radimo, a i jedna i druga smo se smarale kući i tako ceo dan. Ja sam zapravo planirala kako ću da odem sa Crvenkom u bioskop, al ona je to vešto izbegla. Druga opcija mi je bila keva. Rekoh sebi "ajde, odvedi ženu napolje, ceo dan je u kući, ceo dan rinta..." Velika greška. Inače, imam 19 godina, pa me više nije sramota da odlazim sa kevom napolje, iovako me ljudi gledaju ko da mi je koleginica sa posla (jer se keva dobro drži).
I otiđemo na Džejms Bonda da vidimo ko je novi glumac i da vidimo kako je to snimano u Crnoj Gori. Od momenta kad smo sele pa nadalje moja keva nije dala da se ućuta. Počela je s pitanjima kao: "KO JE OVAJ?"
"Kevo, to je novi Džejms Bond."
"A 'de je moj Pirs Brosnan?"
"Star je."
"Pa i da su njegove KOSTI došle, bile bi zgodnije od ovoga!"
"Mama, ćuti."
"Jo kako je ružan, sunce ti! Vidi ga, prepašće onog jadnog crnca..."
Naravno,ceo bioskop je umirao od smeha, a ja sam se udubila u ono sedalo što sam više mogla, čisto da me ne primete. Onda je usledio njen komentar u delu gde Bond tuče onog crnca sa ruksakom: "Ovo je rasizam!" "Kevo, ćuti!" Međutim, ništa to nije pomoglo. I onda su ponovo krenuli komentari uvezi ružnoće, pa sve do dela gde se Bond nalazi u onom besnom vozu u Crnoj Gori (toga u CG NEMA!). "AHAHAHAHHA! Vidi ti naše Crnogorce! Otkad su se ocepili, digo im se standard! Ahahahahahah!"

Nakon nekog vremena sam odustala da je ignorišem i priključila joj se u diskutovanju (USRED BIOSKOPA!). I na kraju smo došle do zaključka da jedini zgodni tip iz tog filma jeste onaj sa staklenim okom koji bi trebao da dobije oskara za najboljeg pozitivnog glumca. Zašto pozitivnog? Evo ovako: čovek ima stakleno oko, astmatičan je, kržljav, a usput je i sprečio razmnožavanje onog ružnog degeneričnog Bonda tako što mu je lemao jaja nekih petnaest minuta. Pa jel da da zaslužuje titulu najboljeg pozitivnog glumca?

Post je objavljen 20.12.2006. u 12:33 sati.