Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Crosstown Traffic

Jucer sam ostavio Jordan na Lax-u, a danas kupim starce od tamo, 2 puta u 2 dana po 45.min u svakom smjeru do aerodroma i nazad...fun fun. Stari mi je jucer pizdio sto lete Malevom, kaze oni ne odrzavaju avione i da ce se srusit, kao ono sta sam im to kupio. Pisalo je American Airlines Boeing let, i mislim imaju vraga Madari Boeing, kad izgleda da imaju...siguran sam da je OK, lete Malevom do New Yorka, a onda od New Yorka Americanom.
Danas su mi na poslu nest srali da ne zovem dovoljno brokera, pa su me dobro nazivcirali. Doneo sam vise dealova nego neki koji su tu 6 mjeseci. Kao moras napraviti 60 poziva na dan jednom tjedno, a ja pravim oko 40. Mislim se kakve veze ima, dok god im pravim biznis, mogu i pet poziva napraviti. quality over quantity??? Necu se previse zivcirati jel sam tu tek 2 mjeseca da bi imao stress od posla. Nije mi lose, no ne zelim da me detalji zamaraju...burninmad

Jucer sam gledao jedan od naj fucked up i teskih filmova ikada (po mome ukusu), zove se Rain i producirao (ali ne i rezirao) ga je Martin Scorsese. Preporucam da si ga pogledate.
Konacno su tradeali Iversona. Procitajte zanimljiv clanak na tu temu ovdje.
Jedva cekam 6 sati da zdimim i idem po starce.
Pozdrav svima, B

Post je objavljen 19.12.2006. u 20:06 sati.