Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Dva koncerta Karlovčanima na dar

KARLOVAC - Folklorni ansambl "Ivan Mažuranić" sutra će u Zorin domu održati božićni koncert. Riječ je o tradicionalnom koncertu koji po peti puta ovaj uspješni ansambl poklanja Karlovčanima. Ove godine prvi put će se publici predstaviti samostalno.
- Ovaj koncert u cjelosti će biti u izvedbi Folklornog ansambla "Ivan Mažuranić". U programu pored folklorne grupe sudjeluje naša muška klapa "Ivan Mažuranić, dječja folklorna sekcija "Krisnice" i naravno naši tamburaši – rekao je predsjednik ansambla Željko Kučinić.
Zbog velikog interesa FA Mažuranić je odlučio koncert ponoviti i u subotu. Naime, karata za sutrašnji nastup više nema.
- S obzirom na tako veliki interes publike, zanimanje za karte, za rezervaciju mjesta u dvorani mi ćemo morati ponoviti koncert i to u subotu, 23. prosinca u 19 sati. U isto vrijeme je i sutrašnji koncert, ali za njega, na žalost više nema slobodnih ulaznica – dodao je Kučinić.
No, napominje Kučinić, ulaznice za oba koncerta u Zorin domu su besplatna, ali rezervacija je dobrodošla kako bi oni koji žele pogledati nastup folklornog ansambla ivan Mažuranić imali osigurano mjesto.
- Ulaznice jesu u potpunosti besplatne, no na varijantu rezervacija smo išli samo s tom namjeromo da netko tko dođe pred dvoranu, ne ostane bez svog mjesta – naglasio je Kučinić.
IZVOR:www.radio-mreznica.hr

Post je objavljen 19.12.2006. u 19:24 sati.