Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveus5

Marketing

US5 o drugim zvijezdama...

Mikel o TH:
Ne shvatam zašto nas vi smatraju rivalima i misle da jedni o drugima imamo reći samo ružno. Naprotiv, pjesma „Durch den Monsun“ je ubjedljivo najbolja njemačka pjesma koju sam ikada čuo. Glavni vokal, Bill, ima izvrsne glasovne sposobnosti, dok drugi momci prave nevjerovatnu muziku. Kao osobe ih ne poznajem, jer se nismo lično upoznali. Svakako bih to volio, jer im se divim.

Richie o Jesseu McCartneyu:
Mislim da me ovdje neko imitra... Ma šalim se... Super pjeva ima super spot (misli na "Beatiful Soul", zakon pjesma)

Jay o TH:
Pjevač ima jako dobre glasovne mogućnosti na čemu mu zavidim. Snimili su dosta dobrih pjesama i sviđaju mi se njihovi textovi. Mislim da je besmisleno smatrati nas rivalima kada se ne bavimo istom vrstom muzike, ali tako je to u muzici. Momci su jako dobri i želim im puno uspjeha.



Richie o kolegama iz benda



Moj najbolji prijatelj u US5 je Chris. Mi smo totalno srodne duše jer imamo slične poglede i iste probleme. On me svaki dan nauči ponešto iz njemačkog jezika, a kad sam tužan ili loše raspoložen on učini sve da se opet mogu smijati. Chris je za mene skoro kao brat. Jedino što me kod njega smeta jesu znojave noge, životinjski smrde. Sa Jayom dijelim sobu u našem stanu. On je ponekad strog i ne razumijem sve njegove misli ali se zapravo sa njim dobro slažem. U muzičkom pogledu sam od njega u svakom slučaju mnogo naucio - prije "Big in America" sam u najboljem slučaju pjevao pod tušem. Izzy je samotnjak pa sa njim nemam bas najbliže odnose a i kad je Mikel u pitanju moram ponekad zatresti glavom, kad on pokrene neke od svojih ludih akcija, ali ipak mi je on prirastao za srce. Divim se njegovom talentu i njegovoj svojeglavosti.

Post je objavljen 19.12.2006. u 17:57 sati.