Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

Dar


Dar



Rijetko postavljam dva posta dnevno, ali danas imam razlog za to!

Upravo mi je pozvonio poštar. Jest da je predbožićno vrijeme, ali od nikog ništa ne očekujem. Čestitke razmjenjujem elektroničkim putem, telefonom i osobnim posjetama. Radoznalo otvaram vrata i primam veliku bijelu omotnicu....

Na omotnici je Carnetov žig, unutra je nešto mekano na opip, Moja zbunjenost raste. Jest da imam i preko Carneta vezu sa internetom, jer moja studentica ima neke privilegije kao redovni student, ali šta bi oni meni slali?

Nakon kraćeg ogledavanja, opipavanja i mrštenja otvaram ju. Izvlačim pamučnu crnu majicu na kojoj je otisnut logo Carnetovog Webfestivala, na koji sam već i zaboravila. Da, prijavila sam svoj blog "SEDMODNEVNI SPIRITUALNI PROGRAM" na taj festival, moram priznati bez velikih očekivanja. Bilo je zanimljivo dok je trajalo, naročito kad su nastale manipulacije s glasovanjem.Več sam pomislila da će poništiti cijelu manifestaciju zbog neregularnosti, ali su našli kompromisno rješenje i izvukli projekt do kraja. Ne mogu se požaliti na mjesto na ljestvici, jer ja ipak pišem o stvarima koje možda svi i ne razumiju, ali ipak su svima zanimljive.I sada držim njihovu pošiljku koja je stigla baš kao Božićni dar.

Raširim majicu i drago mi je da su se sjetili.
Hvala Carnetu i Webfestivalu!
Vidimo se opet dogodine, nadam se....


Post je objavljen 19.12.2006. u 14:40 sati.