Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djubriste

Marketing

I još jedno pitanje

Eh da, i još jedno pitanje me muči. Ovo pitanje se odnosi na, svima nam drage, manekenke. Zašto manekenke moraju da onako degenerično koračaju po modnoj pisti? Kao da im nije dovoljno teško što moraju da na svoju visinu od metar i osamdeset nose abnormalno visoke štikle i sulude kreacije koje normalan čovek ne bi obukao a kamoli prošetao u tome pa da ga prisiljavaš čakijom puna dva sata?

Možda je ludaku koji je smislio ovakav način koračanja to izgledalo profinjeno, možda se čovek samo zafrkavao nakon čašice-dve? Usput, šta je s tim kreatorima? Sad im je ponestalo ideja, pa se više ne takmiče u tome ko će da bude genijalniji, nego ko će da bude luđi, ekscentričniji? Ili rade skupne pijanke pa nakon što u sebe unesu pola litre nekakve žestice črčakaju po papiru i šalju to krojačima skupa s ostatkom konjaka iz 1986.?

Ponovo predlažem da se vratimo na temu... Manekenke, koje jedva hodaju jer njihove noge fizički ne mogu da pomeraju telo (koje očajnički viče "Nahrani me!") zbog onolikog nedostatka železa, magnezijuma, vitamina A, B, C, D i ostalih po abecedi, broma i drugih elemenata iz periodnog sistema... E one su prisiljene da degenerično hodaju po pisti dugoj desetak metara i usput da se VRATE NAZAD! Dakle, to je nekih dvadesetak metara, po mojim kankulacijama... I to bez da se sruše negde po putu. Ponovo pitam, u nadi da dobijem odgovor- ZAŠTO?

Mislim da su ovo sva pitanja koja me trenutno muče. Ako budem imala još pitanja, ne brinite se, izjasniću se. :)

Post je objavljen 19.12.2006. u 14:41 sati.