Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ccomplicatedfreakk

Marketing

..helloooo =)..

hellooo =)... e vako..malo vam se javljam da vam ostavim slike =) =) =).. nemam puno da pisem..osim da sam jos bolesna no i da ipak ostajem kuci do kraja skole ..mozda samo da idem na neke kontrolne i eto to je to.. no samo da ja ozdravim pa da mogu na polnocku i da do Bozica budem ko nova =)=) ajd evo vam slike...dugoooo sam se mislila hocu li...pa evo nema veze..ipak stavim...znate kako les yeux izgleda a i kako mi hippy izgleda pa evo da i ja stavim =)..pa idemo =) =)
ee na slike ako ali AKO hocete da bolje vidite kliknite na njih =)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
e ovo sam vam ja u sredini sa frendicamaa =)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo sam vam ovde sa prijateljicom u skoli =) =) ja sam vam ova iza ako do sada vec niste skuzili =) =)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo vam je IVA =) ona vam je jedna od nas =) 4 =) ovu vam sliku imaju svi osmasi.. =) inace ne navija za dinamo =) mi smo vam za hajduk =)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
eee ovo vam je ovog ljeta u Makarskoj =) =) =).. Na Zabranjenom pusenju =) ova u bjelom vam je moja seka..onda sam vam ja sva u crnom..les yeux u ovoj nekoj bjeloj isaranoj majici i hippy vam je ova u crnoj majici i suknjii =) =) obozavam ovu sliku =)

e to bi bilo to.. =) vazda kukaju kako se puno slikam a sad vako kad gledam i trazim neku nidje nista..ccc =)...aj aj..necu vas vise zadrzavat..ajd...cmoxx =)


Post je objavljen 19.12.2006. u 09:18 sati.