Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niksa569

Marketing

život..ljubav..prijateljstvo...

Život ...ne treba shvatiti ozbiljno jer se iz njega nitko nije živ izvukao. Život je toliko ne pošten, cijeli život učiš i mučiš se, a na kraju ostaneš glup i nemaš nikakvu budućnost. Možda sam glupa što ovako razmišljam ali i ja imam pravo na svoja mišljenja kao i drug. poznajem se kao potpuno novu osobu koja je promijenila do pola svoj život i sada sam sretna jer sva sreća je u ljudima koje sam upoznala. novo društvo, novo sve. kad pogledam s jedne strane brijem da sam ja jedina osoba koja život ne gleda tako crno, koliko me god neki ljudi smatraju neozbiljnom, ja znam da sam ja jako ozbiljna.. i sve svoje posljedice znam nosit. sve sto se desilo u mom životu desilo se s razlogom, uvijek se uz jedan početak mora desiti nešto lose da bi znali kojim putem moramo krenuti, jer da nema te lose strane sve bi krenulo naopako i ništa ne bi imalo smisla.
Ljubav… da, taj divan osjećaj koji za mene već dugo ne postoji, kao da ga je netko namjerno obriso iz mene, i reko da za mene više to ne postoji… voljela bi opet biti malo slatko djete koje nema pojma što ga čeka u životu.. «…hajde bože budi drug pa okreni jedan krug unazad planetu…» što si stariji to ti je sve teže u životu..
Prijateljstvo… ah.. to prijateljstvo, to je nešto najljepše što netko može imati. Imam jednog frenda kojem mogu sve reč jer znam da se neće izlajat drugima, s njim mogu razgovarat ozbiljno i drago mi je zbog toga.. možda sam to pre rano zaključila jer sam tek prije 2 mjeseca došla u novu školu i on me naročito dobro prihvatio.. s njim mi vrijeme prolazi jako brzo!!!! I aj to zovem pravim prijateljem koji te sluša kada ti nešto smeta, a ne oni koji te kao slušaju kad im pričaš a kasnije zaborave što si im rekao. Jedino što mi u životu ide je prijateljstvo. Jer od svega ti jedino to preostaje. Kada te osoba koju voliš povrijedi uvijek možeš računat na prijatelja koji će te utješit bez beda. =)


Post je objavljen 18.12.2006. u 20:33 sati.