Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Drama u Bocvaniji

Evo kako smo i najavili, zbog mnogih vaših zahtjeva tekst o drami koju je proživjela majka našeg poznatog avanturiste I. G. (29) ovdje objavljujemo u cijelosti i bez prepravaka.

Naime gospođa Slađana Gustiš nikako nije mogla dobiti sina na mobitel nakon što joj je ovaj rekao da ide na autobus koji se kasnije prevrnuo, kako je i sama vidjela na Vijestima. "Nekoliko puta sam ga zvala. Nije se javljao. Jednom se uključila sekretarica pa sam prekinula. Probala sam ponovno i opet se nije javljao. Onda sam nazvala Elizabetu Schteker, moju bivšu komšinicu koja se preselila u Minken..." Ovim riječima potresni događaj opisuje sama gospođa Gustiš. Gospođa Elizabeta Schteker, naše gore list, rodom iz Piškorevaca (mada to sama poriče i tvrdi da je iz Dubrovnika, "kamenitog i znamenitog grada" kako piše u njezinom rezimeu na internetskoj stranici: www.schteker-kontakte.de.) je i poznata njemačka vidovnjakinja koja je pomogla mnogima (npr: riješila je poznati slučaj nestalih Pavarotijevih opasača, pomogla je Draženu Budiši u planiranju prošle kampanje i dr.) te je i internacionalno poznata. Evo što nam je dalje rekla gospođa Slađana Gustiš: "...Nazvala sam je i prvo se ni ona nije javljala, ali kasnije srećom je. Odzvonilo je dosta puta, ali se ispričala da je bila na wcu. Nismo se dugo čule pa sam joj pričala šta ima novog u selu - to je uopće nije zanimalo i pravila se kao da ne zna ništa o ljudima o kojima sam govorila, čak ni o svome mužu i četvero djece koje je ostavila onog dana kad se zaputila put Minkena. Onda sam joj rekla da bi se željela čuti sa sinom. Pitala me: a gdje je vaš sin? Rekla sam da ne znam, rekla sam joj da je bio u onom autobusu koji se prevnuo na Vijestima iz Bocvane. Rekla je da će me to koštati 400 Eura. Malo sam razmislila. Znate, dosta je to novaca! Ali ipak je moj Ive jedinac, pa sam pristala. Zatim je pitala da joj dam nešto što bi olakšalo kontakt s njim, pa sam joj dala njegov broj mobitela. Pola sata kasnije sin je mene nazvao! Bila sam iznenađena i osupnuta! Ta žena je pravi medij, skoro jači od televizora! pomislila sam tada. Nisam imala pojma kako ga je ona uspjela dobiti a ja ne. Prvo što mi je sin rekao je, kao: šta je stara? tko je ona kuja iz Minkena? Skoro sam zaplakala kad sam čula njegov glas, ali onda sam se razljutila pa sam počela vikati na njega: pa di si ti? i: šta se ne javljaš na mobitel? dala sam 400 Eura vidovnjakinji da te kontaktira! A on će meni nasmijavši se: pa stara bio sam na ručku, jebemu, znaš da ne volim kad me netko prekida kad jedem... čekaj šta si dala - 400 EURA??! Halo? Na kraju je to ipak ispala smiješna situacija. Sin nije ni ušao u onaj autobus što se prevrnuo na Vijesima, zakasnio je, a onda je sjeo jesti. Oboje smo se kasnije smijali tome. Eto, to je moje iskustvo."

Na kraju i jedna obavijest:
Vidovnjakinja Elizabeta Schteker sutra dolazi u Hrvatsku, u Zagreb, ali pranira posjetiti i "rodni" Dubrovnik pa pozivamo sve koji žele da umjesto njih kontaktira s njihovim bližima - 400 Eura, a ako je želite vidjeti osobno - 800 Eura. U cijenu osobnog kontakta uključena je i produžena kava sa šlagom.







Post je objavljen 19.12.2006. u 19:30 sati.