Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumohrvat

Marketing

grAAAABBB...5 dan(nastavak)

organizatori nas bude nakon sna koji je trajao otprilike koliko i prvi sex tek oprištavjelog drčnog srednjoškolca.podižem kapke teže nego da golim rukama podižem nadgrobnu ploču i krmeljavim očima tupo blejim u tucka koji mi prijeti odgojnom palicom.preskačem doručak jer u ustima imam okus kao da mi se nešto posralo,a nakon toga uginulo unutra.lijeno spremam stvari u torbu jer mi je ovo zadnji dan boravka u studentskom domu.
autobus kreće prema kopaoniku prije 10 sati i 30 minuta tako da gubim opkladu i prisiljen sam izvesti striptiz u planinarskom domu.psujem sve putnike jer su se pojavili u zakazano vrijeme umjesto da sabotiraju polazak bušenjem gume autobusa,ležanjem pod kotačima ili jednostavno produljenim spavanjem.
vozimo se prema viminacijumu, izvanredno očuvanom arheološkom nalazištu iz vremena rimljana.oduševljen sam jer se konačno nalazimo na mjestu na kojem nisam najstariji .slušamo zanimljivo predavanje profesora koraća i razgledavamo 3 lokaliteta od kojih me najviše fascinira odlično sačuvano groblje.
Image Hosted by ImageShack.us
bježim sa lokaliteta prije nego netko primjeti da sam stariji od većine iskopanih zidina i zadrži me kao arheološki eksponat.
nastavljamo vožnju prema nekoj elektrani koja će mi ostati u sjećanju jedino po temperaturi prikladnoj za saunu i po porciji pretvrdog pomfrita. budući da ne dolazim iz mješanog braka dabra i vjeverice,a ne mogu se pohvaliti niti ronaldinjovim zubalom uspijevam potrgati sve plombe glodjući ovaj fosilni primjerak pomfrita očigledno nedavno iskopanog iz ruševina viminacijuma.posluživale su nas neke nadrkane brkate tete sa spojenim obrvama i proširenim venama kojima je jebena čačkalica misaona imenica pa sam ostatke hrane čupao prospektom od viminacijuma.
sa pokojim zubom manje u čeljusti nastavljamo putovanje prema kopaoniku terorizirajući bubnjiće mješavinom poljskog reggea i finskih pjesmuljaka.radije bi slušao cd sa snimljenim grebanjem noktiju po ploči od ovog užasa pa si guram čarapu u uho.
ostatak puta služim kao jastuk nečemu preslatkom ženskog roda koje mi je tako slatko zakmeljilo na ramenu koje mi je utrnulo nakon trećeg zavoja.ubrzo je i guzica odrvenila kao da sam u kinu odgledao sve epizode "ljubavi u zaledju"u komadu,ali nisam je imao srca buditi pa makar se vozili do vladivostoka i natrag.
kopaonik je najveći planinski masiv u srbiji.pruža se od sjeverozapada prema jugoistoku u dužini od 80 km,a najviši vrh mu je pančićev vrh sa 2017 metara što je kurac od ovce u odnosu na himalaje,ali ipak sasvim pristojna visina.
Image Hosted by ImageShack.us
internacionalna večer je program u kojem svaki lokalni odbor domaćinima sprema nešto specifično za kraj iz kojeg dolazi.budući da smo mi pola stvari pogubili u vlaku,a ostatak zapili i sami pojeli spremamo pola vrećice kvikijevih ribica(ipak smo mi sa mora)i 3 ugažene i rastopljene čokoladice životinjskog carstva pojačane sa litrom badelovog pelinkovca.stavili smo na sebe maske sa karnevala i stol zatrpali prospektima turističke zajednice.
Image Hosted by ImageShack.us
nakon što smo se udavili u sarajevskim ćevapima i nakon što smo prisvojili finsku rakiju bijesno pokazujući očnjake svakom tko se približi na rukohvat došlo je vrijeme za isplatu opklade.trčim u sobu gdje mi milica škarama pravi tange uništavajući mi jedine preživjele nezasrane donje gaće.
pijan i trijezan ja plešem jednako loše,ali kada sam pijan onda me boli kurac zbog toga.zato sam u sebe ulio u kratkom vremenu ogromne količine žestice koja je zbog greške u proračunu uzrokovala brutalno pijanstvo.to vam je kao da u ekspresnom roku morate doći autom do ruba provalije.onda vi stisnete gas,stignete na vrijeme,ali ne uspijete zakočiti i padnete u provaliju:)
Image Hosted by ImageShack.us
prepio sam se pa mi se kvocijent inteligencije korijenuje i pada na vrijednost praznog skupa.oblačim se poput zimogroznog eskima u olujnoj polarnoj noći i započinjem striptiz.krećem se nezgrapno poput ustrijeljenog šepavog grizlija mrdajući prdarom poput krme "liburnije"zahvaćene neverinom i pućeći usnice ko pavijan guzicu.poljak se popalio poput bradavičaste svinje usred sezone parenja pa me uslikava u tolikoj mjeri da me iznenadilo što nije osljepio zbog odbljeska blitza od površine moje guzice.maratonski striptiz završavam na radost prisutnih skinut u tange kućne izrade,trbušine zalivene pivom i sa zaradjenih 160 dinara iliti jebenih 15 kuna koje mi je na kraju netko onako pijanom ukrao.
Image Hosted by ImageShack.us
bauljam po planinarskom domu odjeven poput ocvalog tarzana zapinjući za svaku izbočinu veću od anoreksične amebe.
gatam u školjku uronjen do pojasa izvodeći rigoleto.odlazim u sobu na spavanje,ali uspijevam jedino poljubiti vrata jer se neki idiot zaključao i zaspao.nasrćem na vrata žestoko poput hanibala na rim,ali bezuspješno.odlazim u susjednu sobu poput izbjeglice i spavam na osmini kreveta polugol kraj otvorenog prozora.smrznut poput djevojčice sa šibicama cvokotajući zubima jebem cijelo porodično stablo majmunu koji je zaključao vrata od sobe.


Post je objavljen 18.12.2006. u 17:24 sati.