Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dyingtobethin

Marketing

I'm back =]

Evo cure moje..napokon!! joj i ta tehnologija, voli zajebavat mnogo puta. A ništa, živa sam, zdrava, debela i tako to :) Neš mi je adsl srao pa sam zvala stričeka iz t-mobila koji je sve složio.
Danas je ponedjeljak ili se ja samo to varam? A kad je ponedjeljak, znači da i počinju novi vodeni dani. Na vodi ću probat izdržat do 15.1. ali naravno ne cijelo vrijeme, jer Božić je uskoro, pa neću baš moć i znate kak to ide.. u Novu godinu se ulazi sa Anom. Jedva čekam praznike, ne znate koliko, opet će biti voda i samo voda pa i gubljenje kalorija na zimskim snježnim radostima =)
Neki sam dan srela curu koja je predivna, e takvo tijelo nema ni Gemma Ward! Uglavnom, pitala sam ju zaš ne jede i pretvarala se da nikad nisam ni čula kaj je to Ana i Mia i jednostvano mi je cura rekla: "Slušaj me ja sam model, a jesti nije u trendu." Kažem ja njoj a da, razumijem al ipak ti to nije ok a u sebi si mislim koja si ti kraljica daj mi još tih rečenica koje će me motivirati..ali shvatila je da imam i ja ED tak da smo malo popričale o tome, u tome svemu je dobro da ću ju moć nazvat kad ću imat huuugeeee napadaj gladi =)
Ajd, sad bi se mogla bacit na komentiranje i da,evo jedan Thinpso.
Thinspiration:
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 18.12.2006. u 15:02 sati.