Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/argitula

Marketing

Elvis i dalje praši...

Na licu ti vidim da si u snovima sretna,a ja više ni sam ne znam ima li razloga spavati jer suviše je ljepo uživo vidjeti san...

Svako jutro kad se budim, ili većinu njih koliko sam ih svjestan...ja se budim sa nekom pjesmom u mislima??!? Jel se to i vama događa?Uvjek pjevušim nešto u sebi...jel se ja to budim sretan?
U svakom slučaju bolje sretan nego nesretan.

U subotu je bilo ono moje nepostojeće vjenčanje u Zagrebu..i tako još smo se malo šalili na tu temu jer neki još ne znaju pravu istinu.
Petak sam bio na dva pićenca vani i pravac kući,nije bilo prave iskre za noćni život, subota je isto tako počela ali nije završila.
Subota - cilo popodne mi se odužilo gledajući tv. ljudi moji pogledao sam i nogomet i dva filma i puste serije ( da budem jasniji,kod mene doma se teško možeš izboriti za posjed daljinskog upravljača) i dok sam došao sebi bilo je ni manje ni više nego 22.15 a počeo sam maraton u 13.00.Ja nisam znao gdje sam,došao sam u kupaonu i buljio u ogledalo dobrih minutu...jer nisam znao hoću li se početi spremati za krevet ili za van.Drama.
Naravno skok pod ladan tuš,riješio je sve dileme.Oko 23 ja i frend J. smo se spustili do grada na piće,a dogovor je bio upravo to piće, dva i u krpe...moš mislit.
Otišli smo na staro misto ali zatekla nas je samo neka mularija,pa se nismo dugo zadržavali.Nato sam ja preporučio jedan objekt gdje dugo nismo bili i to se je pokazalo kao pravi potez.Svirka je bila ok,atmosfera isto pa smo našli mjesto u nekom finom kutu i naručili drink.
Bilo je jako malo poznatih meni ljudi,što mi je na neki način i odgovaralo.U gužvi sam zapazio jedno interesantno lice (možemo reći ljepo) koje me je cijelo vrijemo promatra. Pa sam se dao u igru slučajnih pogleda (igra za starije od 16 god.).Nakon nekog vremena pridružila nam se u društvo ta cura sa još tri prijateljice,što naspram nas dvoje uopće nije bilo loše....
Uletio sam im sa spikom "dal imali tko žvaku"...baš znam biti debil nekad.Što je najgore nisu imale...ma ima sam ja, samo sam lagao...što je posli bilo smješno kad sam ih slučajno izvadio....
Ove dvije cure su bile više povučene ,dok za ove druge dvije se to nije moglo reć.Ruke su im itekako bile aktivne, zato je moja stražnjica(da budem pristojan) danas cijela na modrice od njihovih štipkanja.
Obe su grizle na mene,što mi je davalo poteškoće na odabiru.Opredjelio sam se na onu što sam na početku hvatao pogledom... (to bi bilo sve za vaše oči,ali samo da znate da Elvis praši i dalje...).
Hambić na kolodvoru bio je nekako boljeg okusa.....

A.


Post je objavljen 18.12.2006. u 01:20 sati.