Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mentalac

Marketing

Zivot je koma...

Jel ikad onako imate osjecaj da sta god napravite nece valjat. Cak i ako ne napravite apsolutno nista, opet ste krivo odabrali jer se ispostavlja da ste trebali napravit nesto?

Trenutno se osjecam savrseno beskorisno. Bilo bi najbolje da me nema ^^ Svako ima nes protiv mene ^^ Vec ozbiljno razmatram da postanem mali asocijalni psihopat ^^ Ionako ce svi rec da ni sad nisam daleko... Jeste li se ikad zapitali zasto se uopce mucite i zivite?
Ja trenutno idem u skolu, sto ne zelim. Nakon toga cu ic na faks, sto takodjer ne zelim. Nakon faksa ceka me posao, koji isto ne zelim, da bi ili krepao od raka il nes takvo, ili dozivio penziju di cu dobivat neko crkavicu od mirovine i sve ce me bolit... Di je smisao u svemu tome? Da budem sretan i zadovoljan? Pa zbog cega jebote? A zas da se tlacim ziveci ako necu bit sretan? Nekako je glupo ic 3 mjeseca u skolu da 1 budes doma... A na poslu jos bolje; od 365 dana slobodno imas otprilike 20. Ma krasno. Savrseno. Jebemti skolu i posao i penziju i sve. Najradije bi da me ko u Red Dwarfu onako zamrznu u vremenu... i da izadjem van za jedno parsto godina. Mozda bi bilo zanimljivo...

Post je objavljen 17.12.2006. u 22:57 sati.