Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evomene

Marketing

. . . 16 mi je godina . . . još se nisam . . .

Eto da i ja napunim 16,eli . . .
Je da sam zapravo prominila datum posta jer dan nakon rođendana nisam imala volje za gledat a kamoli za pisat(posljedice stroha).
Tako mi se lipo spićkalefree image hosting

free image hosting


i počeli s tekilomImage hosted at bigoo

Image hosted at bigoo


je da ova slika ne liči na tekilu ali alc je alc.
I kad nas je uvatilo uvatile se mi twister,sinko nije to baš tako jednostavna igra . . . bar nama nije bila,prosjer trajanja jednog kruga 2 min.
Onda kad smo malo došle sebi i ostavile se twistera otišli lipo u in timea , ali stalne ekipe nije bilo pa smo otišli u dolce di je atmosfera bila odlična,da mare odlična atmosfera u dolce,e u dolce,da atmosfera . . .itd.
Tamo smo se razbacivale do ponoći podmazivajući se povremeno(ili stalno,kako ko) pa lagano put pod noge drito(koliko se to može eli) u gotham.
Tamo sam do 1 i neš spavala na frendu,a onda uz ohrabrenje stroha na kocku.
Lipo ja plešem i zajebavam se s frendom,i kad su pustili onu maglu on siđe,a ja to nisam skuzila nego lipo umisto njega uvatin neku žensku za dupe . . .jadna cura . . .pogledala me ko da sam ne znan ni ja što napravila. . .
Neki glupi seljaci su tili plesat s nama pa smo eli morale u malo razgledavanje vanjskog prostora u nadi da ce oni nestati kad se vratimo . . .ali nisu . . .
Stoke napaljene . . .drkaroši bez ikakve nade za pronalaskom partnerice za rasplodnju . . . fala Bogu na tome . . .
I tako mi došli doma,odspavali koju uru pa u in timea na kavu ,naravno u podzemlje jer nam oći nisu još navikle na svitlo dana.

alo se podjebavali s nekim starim pedofilčinama(od kojih se jedan nedavno sam saznala zanima za mene) pa je meni i Mari puka film pa smo otišle pričat s onim kipom na rivi(neki baba i did dobro da nisu dobili infarkt kad su nas vidili) pa se vratile u in timea i zajebavale se s Cacom do ure pa kud i koji mili moji . . .i to je to

Post je objavljen 08.12.2006. u 17:42 sati.