Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Demis Roussos ponovo jase

Imam modricu na desnom koljenu. Opet. Modrica se znam nakupit ko tvornica u stecaju dugova. I to bez da znam. Pa ih obicno otkrijem ili dok se pracakam u kadi ili dok se trackam raznoraznim kremama. Kao, pa otkud sad ovo? A modrice su ono, pozamasne. No, za ovu zadnju u nizu znam kako, sto, zasto, kada, gdje. Zato jer pokleknuh. Ali onako pravo. Kleknuh na pod. Odnosno, pokleknuh i kupih kaftan-haljinu.

Kaftan ko kaftan. Zapravo, nije kaftan, ali kao da jest. Rezultat je isti (Demisrusovski). Krije se pod nadimkom ova haljina. I najmanji broj na meni izgleda ko da sam ispljunuti Demis Roussos. Sto nije dobar look, nikako. Osim Demisa na pamet mi padaju jos opisi poput knedla; napuhana lopta; bova; cunj za kuglanje; strava; uzas; strahota; idiotluk (specijalista sam za ovo zadnje); trudnica (slobodnom kalkulacijom uzroka i posljedica znacilo bih da sam barem u 6. mjesecu, a nisam, osim ako nisam medicinski fenomen, sto je isto moguce jer sam svakakav ostali fenomen - jer sam naprosto jedinstvena). Ko da da sam gromada od 95 tona, a ne krhki cvjetak od jedno 54 (plus - minus 1).

Te je svezujem i podvezujem preko ledja sa svim raspolozivim vezicama (takozvani empire stil gdje se veze tik ispod sisa i ukoliko nemas nula cijela pet kila izgledas ko komad uzeglog maslaca zaboravljenog ispod pulta). Hm, previse se vidi ispod V-izreza. Da suspregnem preobilato pokazivanje koze oblacim nesto od kasmira sto me izuzetno pika, a ne bi smjelo jer je ko fol kasmir. Te je isprobavam preko uskih hlaca, kao svaka moderna i modno (ne)osvijestena djevojka danasnjice. Marginalno bolje izgleda, ali slika bove na koju je zavezana brodica mi ne izlazi iz glave. A tek slika Demisa u punom sjaju!! Ne mogu se oteti dojmu da Demis i bolje izgleda. Mozda je to bozja kazna za to sto su moji jednom davno bili ponosni vlasnici jednog od hit singlova inog? Svakakvi se grijesi iz proslosti covjeku mogu o glavu obit. I tako zaradih modricu.

Krvi mi Isusove sto sve necu u zivotu probat??!

Znam samo da cu jest sarmu u subotu. Sve ostalo je irelevantno.



Nije kaftan. Kaput je.


Post je objavljen 18.12.2006. u 20:30 sati.