Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

KAJLAFRESH!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Danas 17.12.2006. u prodaju su konačno krenule kajla žvakaće zvečilini gumi žvake. Žvakaće će biti dostupne u nekoliko okusa:
okus ANTIFRIZA (slika gore, drži naša manekenka),
okus PAN PIVA
okus ŠIMINE RAKIJE STARE 15 GODINA,
okus SKATEBOARDA
okus KRVI
okus ČVARAKA
okus ŠVARGLA
okus RIGOTINE S MAHUNAMA
i kao najvžniji okus ove prve serije dolazi okus prave drvene KAJLE.

*da nebi sve ostalo na žvakanju i uživanju okusa, kajla žvakaće pripremili su nagradnu igru
u kojoj je potrebno odgovoriti na NAGRADNO PITANJE koje glasi:
KAKAV SE OKUS DOBIJE KADA SE SVE ŽVAKAĆE ŽVAČU ODJEDNOM?
*odgovoriti dolje u komentarima

Prednosti KAJLA žvakaći u odnosu na ostale žvakaće su da nakon konstantnog žvakanja od pola sata s njom možete zaljepiti rubu na gumi traktora, zaljepiti odpalu pločicu u vašoj kupaonici, ručkicu za ručnike, zalijepiti neki drugi dio u kućanstvu, a pošto su KAJLAFRESH žvakaće dobri vodiči električne energije s njima možete spojiti neke dijelove u vašem računalo ili ako ste isčupali žice od coolera na matičnoj ploči, žvaku jednostavno zalijepite na to mjesto i umetnite žice. Nema više dugotrajnog lemljenja, čekanja po 5 min da se lemilica zagrije. Jednostavno odpakujte kajlafresh žvakaću gumu i nakon pola sata sprema je za uporabu u svim mogućim varijantama.

*PRIMJER
wedranowski je jedan dan sa ekipom išao jesti u obližnji studentski restoran. dok mu je blagajnica naplaćivala obrok on je nezgodno vrhom tenisice zapeo za rub cigle i otkinuo pola đona od tenisice. Đon je lamatao lijevo desno kao peraja od ronioca i tjerao ljude u smijeh do suza. Shime i brale su doslovno rikavali od smijeha. Svi su pogledi bili upereni u wedranowskog kada će završiti s jelom i otići na drugi kraj dvorane odnijeti tacnu da jos vide malo urnebesne patike. Wedranowski se u zadnjem trenu sjetio da imaju KAJLAFRESH žvakaće gume i nagovorio dečke da mu pljunu svoje a on je i sam nekoliko sažvako. Vilicom je nježno nabadao žvakaće i gurao ih između đona i ostatka tenisice dok je rulja gotovo umirala od smijeha. Nakon 5 sekundi žvakaća je krenula djelovati i tako se wedranowski uz pomoć kajlafresh žvakaće iz studentskog centra išetao ne kao ismijani student nego već kao pobjednik i sve to zahvaljujući kajlafresh zvakaćama. *Priča je napisana po istinitom događaju

ŽVAČITE IH I VI!!!!

by wedranowski

Post je objavljen 17.12.2006. u 14:10 sati.