Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/micekionlajn

Marketing

cuganje u petak

I tako smo se mi u petak našli kod drage nam naše škole i odlučili se otić nacugat ko svinje u onaj tamo birc koji se, vjerovali ili ne, zapravo zove Gim club.

Image Hosted by ImageShack.us

Prisutni od nas akača: El presidente, Krešo, Milić(di je on poslje završio, hm) i ja. Neakači: Babić, Nati i Arijana. Krešo i El presidente su nam svirali:



I tak smo mi pijani debili pjevali(ili bolje reći vrištali), gledali Big Brother, i ak se dobro sjećam, navijali za Danijelaheadbang
Onda smo se Babić i ja prikrpali nekoj ekipi i napušili se ko kretenismokindead

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon cuge za 500kn , bili smo "malo" nesigurni na nogama, a od kud su se ove stolice našle, stvarno neznam. :partysmokinpartysmokinthumbupheadbangzujo



Onda smo se s nekima(očito Milić) oprostili, i otišli se dokrajčit u sopotski vrtić. Sjećam se da smo filtere radili od nekakve slike koju sam ja našla u đepu, al dalje me nemojte ništa pitat. Pustili smo pjesmu s maturalca i zagrljeni pjevali. Krešo je u više navrata reko: "vi ste moj jedini razred!!!!" no Tužno.

Dalje neznam, jer sam se odvojila i tražila put do doma, a i ovo što sam napisala je u totalnoj magli. Ak se neko još nečeg sjeti, nek editira, ili komentira.


To je to za sad od mene, do sljedećeg opijanja,
Rasta smijehsmokinthumbupwave


Post je objavljen 17.12.2006. u 00:57 sati.