Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

DAJMO IM DA IGRAJU!

Crni se oblak nadvio nad zemlju tamnoputih crnaca i nigera nakon što je šime kupio zadnji primjerak playstationa. Taj playstation nije po ničem poseban osim po tome što je crni kao mrak u pećini. E sad, japanci ne znaju kako su boje zamješali da dobiju tu crnu boju za plejku a šime im neda da sastružu komad plastike i očitaju vrijednosti i elemete boja pa jadnici sad peostale konzole maljaju katranom, rabljenim uljem i ko zna čim još nebili prevarili ostatak svijeta a teško im je priznati da CRNIH PLAYSTATIONA NEEEEMA!!!!
A pobogu, bolje je za crnca da ima bijelu pljeku i bijeli kontroler jer kak on sad moze znati da stisne npr X ako su mu prsti crni kao i kontroler. on uopce ne vidi ništ. Čuo sam da im japanci prodaju čak i SONY bijeli lak za nokte, sad šta je tu istina ne zna se...

Image Hosted by ImageShack.us
"šime nemoj me više cimat moooolim te!!!"

Upoznajte bab' Janju. Sa stolicom ima 35 kila, a sa drvetom od stolice 250 godina sto znaci da ona sad u cvijetu svoje mladosti navršava 89. rođendan. Rodila se još davno u Ruandi i u početku je bila dječak, ali kasnije zbog krokodila ostala curica. Bab' Janja je prvak Afrike u RAMBO igricama pogotovo u boxu koji je još kao dječak obožavao/la.
San joj je nastupiti na PES6 turniru kao predstavnik Afrike i sve pobijediti. Ali shime je kupio zadnju plejku i babin san nikada neće biti ostvaren osim ako ne doniramo svi po 1 kunu na žiro račun kajle koji je 2340009-3101362140 i tako skupimo babi za plejku prije neg sto umre.

Post je objavljen 16.12.2006. u 19:07 sati.