Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luna12

Marketing

OLI!

Moj novi pozdrav je u naslovu!
BIG BROTHER:
ka šta ste vidili jučer je završia 3 hrvatski BB koji je traja 98 dana(a jada)...finalisti su bili Yameisy,Tanja,Tomislav i Danijel.
Danijel je
Pobjednik treće sezone Big Brothera je Danijel Rimanić,rođen 2. travnja 1982 godine u Zadru i završio je Visoku pomorsku školu.S 51,8 posto glasova gledatelja u tijesnoj je utrci pobijedio Tomislava Šimićevića, 28-godišnjaka iz Pule.

Dubrovčanka Tanja Jovanović trećeplasirana je u Big Brotheru. Kuću je napustila s 21 posto glasova gledatelja, rekavši kako jedva čeka vidjeti mamu.Ona je izazvala najviše komentara gledatelja zbog veze s Antom,ali i svog malog znanja i ponašanja.

Sa suzama u očima iz kuće je prva izašla 24-godišnja Yameisy. Od četvero finalista imala je samo 13,2 posto glasova i zato je prva izašla iz kuće. Ona je također, nakon gotovo dvije godine, vidjela svoju majku. Mlada Kubanka pala je majci u zagrljaj i zaplakala, i izjavila da se osjeća kao da je dobila milijun kuna. Također je izjavila da se nada da će Danijel osvojiti milijun kuna.

"Bilo je to 14 predivnih tjedana", rekao je Big Brother stanarima i zahvalio im na sudjelovanju. BB je dopustio bivšim stanarima da nakratko uđu u kuću i zajedno s finalistima provedu posljednje trenutke u kući.

Ovogodišnji slogan 'Do kraja' ipak je pogođen – čak četiri para otišla su do kraja u iskazivanju 'ljubavi'.

Big Brother se također uključio u humanitarnu akciju Želim život, za osnivanje banke donora koštane srži koju je pokrenula pokojna Vjesnikova novinarka Ana Rukavina.

Naime, sav prihod od tjednog zadatka, u kojem su finalisti pakirali poklone koje su zatim gledatelji mogli kupiti, uplaćen je Zakladi Ana Rukavina.

U nagradnoj igri u kojoj je Večernjak pitao tko nije zaslužio milijun kuna, čitatelji su većinom odgovorili – Tanja.

Simpatičnom Cuniju pripala je i glavna nagrada u iznosu od milijun i 250.000 kuna.
Evo neke slike:
Yameisy ispred kuće:
Photobucket - Video and Image Hosting

Tanja izlazi iz kuće:
Photobucket - Video and Image Hosting

Pobijednik je odabran:
Photobucket - Video and Image Hosting

Danijel:
Photobucket - Video and Image Hosting

Dodjeljivanje nagrada:
Photobucket - Video and Image Hosting




Post je objavljen 16.12.2006. u 18:14 sati.