Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saskaaaa

Marketing

...danijel..danijel..

aaaaaaa ljudi moji kak sam sretna zboga toga što je danijel pobjedio..isssseee...i zaslužio je tu titulu..stvarno..svaka čast dečku...thumbup..on je i bio za to..ili on ili yameisi..(vald sam dobro napisala)..lol..a ne ona tanja koja nema pojma o nekim stvarima iz opće kulture..ili slučajno tomislav..čovječe..nisam vidila "muškarca" dosada koji toliko plače..ko najveća pička..užas..blabla..strašno..
..bang..ma neznam ša bi vam pisala..neznam di ću za novu godinu..sve nekak sjebano..niko niš nezna..sve..grrrrrmadheadbang..
..aaaaaaaa ljudofi moji čini se da ću konačno imat malo sreće...u ljubavi...cerek...i to čak već danas....heh..yes..da da...dobro ste pročitali kontam da ću bit s onim dečkom..jer to oboje želimo..hihi..smijeh..sretna sam si...
iisssssssee..jučer išle legica i ja van..i na kraju završili kod lege u kući..i namazale se ko pičke...lega imo dobru rakiju...ccc..jebote sad sam čak na rakiju prešla..partykoji sam ja alkos.....uf..nutzujo...bwahahaha..neka..
eto ekipa...daj budite malo darežljiviji s tim komentarima...baš ste škrti...il se nikom više ne da pisat taj blog...ae VOLIM VAS SVE...ŠALJEM VAM SVIMA POZZZ..wave..I VELIKU PUSU...kiss..
(NEKIMA SVE TO ŠALJEM ALI POSEBNOwink)..FALIŠ MI...

VAŠA SAŠKA....mah


Post je objavljen 16.12.2006. u 00:22 sati.