Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tyche

Marketing

jesam li to ista ona *.ja

Otvorila sam blog jako davno.
Povremeno se logirala s namjerom da nešto objavim URBI ET ORBI u trenutku kad sam bila zadivljena, kivna ili nečim zgranuta - ali vjerovatno nisam bila dovoljno nešto od ove tri navedene stvari, pa sam samo lagano kliknula crveni iksić u gornjem desnom kutu i odjedrila dalje . I nije da ne bih imala sto reći - napisati... Ovako - ostavila sam poluosobnu iskaznicu uvodnu i nešto svoje poezije, e da bi cenjeni publikum mogao iščitati stanje moje duše rolleyes

Bilo je sasvim udobno kao razlog nepisanja kriviti tempo kojim sam odrađivala dan za danom - kad je svaki radni dan 8+, ne računajući ostalo - valjda je bilo lakse samo čitati, čitati i čitati.

Unazad deset mjeseci zivot se drastično promijenio. Zasigurno - na bolje. Pažena i mažena kao nikad u životu. Vremena na pretek. Ponovo u bračnim vodama nakon jako dugo godina. Nova je i malena ćuketina koja se odazivlje na ime Maggie. Nije bolja stvar što sam se odselila iz svog Osijeka. Nedostaje mi i puca me homesick. Sanjam cesto svoju kćeru, svoje ljude, svoj grad i suncem oprane ulice.
Njemačka nije "preko svita" što bi moja mama rekla - ali nije ni iza Katedrale ... odakle su se budila sva moja jutra.

Kćera je dvadesetjednu i pol - zmaja koja zbilja dobro odrađuje svoj dio života, pregrmjela je neke zamke, naučila puno, sad je mudrija kako se čini i imam sve razloge biti ponosna na nju.
NEDOSTAJE MI .

Eto, čini mi se sasvim dosta opisa, updatea i kukanja za ponovni početak blogiranja.

Lijep pozdrav



Post je objavljen 15.12.2006. u 23:20 sati.