Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogomet4everinmyheart

Marketing

Evo me napokon!!!

Hej ljudi!!!

Evo mene napokon. Opet nisam pisala 2 tjedna ali šta mogu kad je kraj polugodišta pa moram učiti. Ali od sada na dalje nastojat ću pisat svakih tjedan dana jer će biti praznici..a onda poslije ko zna... Pa evo što je novo kod mene:
Ajmo od škole.Odgovarala sam kemiju i pitala me dav pitanja i dala mi 4-5!!! Nije fer...i još mi je dala iz praktičnog 4...a ništ nisam ni radila!!! Još će mi dat 4 za kraj...Onda me pitala lektiru...dobila sam 5!!!! Jessss!!! Joj kak sam bila sretna. A iz odg iz hrvatskog sam dobila isto 5...ajme to sam još sretnija...kaj me je sve pitala...samo nas je 4 ili 5 iz cijelog razreda dobilo 5. Onda matematika...pisali smo test...dobila sam 3..prva trojka od 5. razreda iz matke..raska mi sva sreća ništ nije rekla..ispravila sam taj test na 5...Pitala me njemački. Iz 3. lekcije sam dobila 5, a 4. lekciju nisam baš znala pa mi je rekla da naučim za drugi put. Test mi je zaboravila donijet..nije ga ni ispravila...kao negdje joj je doma...Fiziku sam 3 iz odgovaranja iz 10 mj. ispravila na 5 i imam 5 za kraj!!!!!!!!! Jeee!!! Povijest ni nisam morala odg neg mi je sam dala 5 za kraj, kao i zemljopis. Biologiju sam odg i dobila 5. Tehnički sam dobila 3 iz testa, odg sam danas i imam 5 za kraj. TZK smo radili vježbe (trbušnjaci, skok u dalj, rastezanje, poligon unatrag, taping...) dobila sam 5. Likovni me je pitao i dobila sam 5 i imam 5 za kraj...Joj u ponedjeljak na TZK-u plešemo s dečkima valcer za ocjenu..ajme...a neću!!!...ajd kad moram...već sam se dogovorila s jednim da će plesat s menom..Eh, da...sad su nas i službeno proglaslili najgorim razredom na cijeloj školi...jedan dečko ak još nekaj napravi (i najmanju spačku) biti će izbačen iz škole, a svaki tjedan mora ići na razgovor kod ravnatelja...ma..neću o tom ni pisat...eto to bi bilo to...o školi naravno...
Jeste gledali Iz džungle u džunglu? Ja jesam već po neznam koji put..al film mi je zakon...pa nikad dosta..a i glavni glumac je slatki..hehe...Posudila sam si u videoteci filmove „Moji, vaši i naši“ i „Popust na količinu 2“. U Popustu glumi preslatki Taylor Lauthner. Joj baš je cakani..
Evo vam nekoliko nejgovih slikica

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Evo i sportskih vijesti:
1.Betis – At. Madrid 0:1. Gol je zabio Galletti. Tekmu nisam gledala pa nemogu komentirat.
2.Dinamo – Zagreb 2:1. Golove su dali Eduardo i Modrić. Tekma je bila fenomenalna...kao i svaka od Dinama...No coment!!!
3.Cagliari – Milan 2:2. Golove su dali Gilardinho i Borriello...vidjela sam samo golove...bili su zakon..
4.Milan – Lille 0:2....hmmm..a kaj..Milan ionak ide dalje..
5.Milan – Torino 0:0...hm..ne znam kaj bi rekla..bude bolje drugi put?
6.At. Madrid – Espanyol 1:2. Gol za Atletico je zabio Torres..a slatkica...al šteta što su izgubili...
7.Levante – At. Madrid 0:1. Gol je zabio S. Aguero..opet tekme nema naravno na telki pa nemogu komentirat...

Ludi jel vam se sviđa moja nova pozadina??!! A jel vam se sviđa kak sam uredila box? Dajte mi to malo iskomentirajte u komentima...
Evo još samo slikice kog drugog nego Kake.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Pusssssssseeeeeee svima!!!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 15.12.2006. u 22:18 sati.