Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gotomaki

Marketing

HEY OHHHHHH

I ja sam treala odgovarat al nisam uopće učila za povijest nego samo za zemljopis i kemiju i matišu (grrr).
Pitala sam rasku koliko imam iz povijesti i rekla je da 4 pa me pitala jel može zaključit, reko da i gotovo.
Bolje to neg da dobim sulju i pokvarim si prosjek. Uf... Ljudi, što se tiče ocjena, ja padam sve niže.
4.0. Pa ja sam bjednica! E pa nedam se u drugom polugodištu. Svi će vidit kaj Jana može kad se primi knjige... A onda ju ostavi pa se primi kompa... =/ ...
Heh. Da, to često napravim. I to je pljuga jer onda ustvari počnem učit oko deset pa sam u komi i tak. Ma sjebano je to.
Uf, jesam spomenula da sam danas imala minicu u školi? Antonia i ja smo se dogovorile da ćemo obuć minicu pa smo i obukle.
Baš slatko. Bilo je fora, nije mi uopće bilo bed iako su me Tin i Matej šlatali i Tin mi je stalno htio dić minicu.
Ah... Ma nije bed, znam ja njih kakvi su perverzni al su mi ipak frendovi... Pa ih nisam ošamarila (ko Bara), nego im uvijek uputim prijeteći pogled. I to kaj ih Bara šamara (gle, rimuje se! :P) je fakat jadno. Neki od nas misle da ona ustvari želi da ju dečki gledaju i čopaju (stalno nosi dekolteove a glumi miss Nedodirljivu). Bara neoj se uvijerit ak ovo pročitaš al fakat tak ispada! Eto, smislila sam pjesmicu: JER ONA HOĆE - NEĆE!! ...
Haha. Eto, poslije škole sam uredno otišla u duckas kao i svakog dana samo kaj sam bila sama i bila je odurna gužva.
Možda mi se činilo da je gužva još veća nego što je bila jer sam bila sama ali ne znam... Nikad nisam bila sama u tom dućanu.
Kupila sam si onaj seven days kolačić, mančmelou i mikić. Mikić sam otvorila u kad sam došla u knjižnicu i odmah sam dala Koni i Vebi liz a Veba ga je poslije uzela sebi. Ošo mikic u ono kaj imaju muškarci.
Bili smo Mihaljević, Ema, Kona, Bruno, Nixa, Veba, Jordan, Dorotea i ja. Jordan je prešo, onda su otišli Mihaljevic, Ema i Kona pa je došo Levak. Onda smo Levak, Bruno, Nixa, Veba i ja napravili grupu koja se zove The Ćičnrbs. Hahaha!
Svi imamo svoje ime i prezime Čićnrb. :P Napravili smo i prvu sliku. Slikala nas je Pančo s mojim mobom.
Na prvoj slici mi je Bruno držo rogove pa sam na drugoj ja njemu morala držat ruku da ne bi opet. Ispala sam odurno na slici pa ćemo ponovit tu sliku... Hehe. Ja sam najgore ispala!! Kad se opet slikamo što vjerojatno neće biti uskoro, objavit ću fotku ovdje na blogu.
Eh, ja jednostavno obožavam knjižnicu... To je tako mirno i spokojno mjesto (dobro, možda kad nema nas :D) i jednostavno je zakon. Veba i ja smo zajebavale Bruneka da smo u njega :P lol ja njemu velim da ga volim i on meni isto pa smo kakti bili skupa a varo me je s Vebom haha xP E, da, Bruno nam je prizno da je u Štefaniju! Baš slatko. Trebala sam ju danas opet pitat jel hoće bit s njim, to bi bio tako savršen poklon za rođendan. A jesam glupa nisam vam ni rekla da mu je ročkas.
Sad ne znam kad ću ic u knjižnicu kad budem imala popodne školu al nea veze smislit cu nešto.
Još uvijek se nismo dogovorili oko Nove Godine i ne znam kad se uopće hoćemo dogovorit. To je bummer i od toga na kraju neće bit niš... Pa ću si jednostavno pozvat cure i cijelu noć ćemo bit budne ko i svake jebene godine.
Al FKT bi bilo fora da nas 25-ak slavimo skupa Novu Godinu. Samo kaj Mirta, Beta i Tina neće slavit s nama jer oni "ne trebaju naš način zabave da se zabave". ŠMRC; ali nema veze zabavit ćemo se mi i bez njih... KAJ ĆETE NAM VI CURKE, HA? HA?
Haha zajebavam se.


Get your own countdown at BlingyBlob.com

U mojoj kući ne radi grijanje pa sam se smrzavala danas kad sam zbudila. Stari je kupio one radijatore koje uštekaš u struju pa mi neće više bit hladno.
Jel možete vjerovat da je kraj bigiju? Koje sranje! Trebalo je malo duže trajat!! Ja nisam to uopće gledala al me nostalgija ufatila kad sam gledala slike od prvog big bradera. Taj mi je bio najbolji.
A jel se ko sjeća koja je bila pjesma na drugom bigiju? I jel istina da je ovo zadnji bigi? Ja oću još bigija!! ŠMRC!!
I obećajem da ću ih gledati lol
Ne, fakat nisam gledala više od nekih 10ak puta bigija ove godine. Det saks bat nea veze.
Upravo se dopisujem s Larom. Baš cool. Rekla sam joj za Ćićnrbe, a sad spikamo o Hel i Maji i tome.
Ne znam hoću sutra ić s Antoniom, Majom i Hel van ili sa 6.e na Brunekov ročkas! LOL!! Danas smo rekle Veba i ja Bruneku da nas mora pozvat lol. Pitala sam ga kao dal da dođem sutra a on je reko da ak mi se bude dalo.
Ne namjeravam ić al ak želi da dođem onda ću doć jer ja obožavam taj razred a još će Nixa njega nazvat ujutro ak ga uopće hoće nazvat. Ma ne znam ja kaj bi s njima radila, ne družim se s curama (osim Lucije i Anite) uglavnom se družim s dečkima iz 6.e. A kaj ja znam, valjda ću ić sa curama.
Ah, eto, ponestalo mi riječi.
Sad idem gledat bigija pa se vidimo :)
Ciao

Post je objavljen 15.12.2006. u 20:11 sati.