Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

KAVANA BEIRUT! prestaje biti virtualna, u predvorju kina SC-a u nedjelju, u 21 sat!!!



Beirut.blog.hrpred vašim očima postat će Kavana Beirut u Predvoju Kina SC, u nedjelju 17. 12. 2006. u 21 sat!

Kavana Beirut, utočište, mjesto na kojem se rađaju senzacije, na kojem se razgovara i pije, na kojem se traži čovjek, na kojem se dolazi do informacija i spoznaja i stvara fiktivni svijet gdje se razlike među ljudima ne rade, gdje vrijeme staje.

Sada, taj jedan put, Kavana otvara svoja prava vrata, prestaje biti znana kao tek virtualna, jer ona samo to nikad nije ni bila – oduvijek živa i stvarna, oduvijek u mračnoj uličici starog Bejruta! I ljudi koji u njoj žive i mnogi koji je posjećuju, otkrit će svoja lica, podijeliti svoje senzacije sa vama: pjesme, zapise, priče, razgovore, misli, boli i radosti, muziku legendarne bejrutske dive Fairuz popraćenu trbušnim plesačicama, dimom, smijehom i tugom u isto vrijeme.

Stari Zaharija, Levijatan, Porto, Soraya, Guedes, Lutajući reporter i mnogi drugi... u uličici starog Bejruta, svi koji su i sami Kavana.

Nađite taj put, tu skrivenu uličicu u Bejrutu srčanom i tamnom, zanosnom i mahnitom, u sebi samima, uđite u Kavanu: tamo će biti, tako je, u SC-u, 17. 12. 2006., ovaj jedini put pred svima i za sve tragače istinskih senzacija. Na večeri riječi i glazbe, večeri posvećenoj Bejrutu srčanom i svoj njegovoj izgubljenoj djeci'... Li Beirut!

U 21 sat!!!






Post je objavljen 16.12.2006. u 14:55 sati.