Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

1. Anci, nisam te zaboravio, ni tebe ni tvoj blog, samo, kao sto vidis, nemam previse vremena za net, pa procitam, al ne prokomentiram, a svoj na kraju i zapostavim.

2. atropos (athropos)=treća suđenica ali grc. anthropos = čovjek, pa sam automacki procitao i ja ovo drugo, buduci da sam ucio grcki u srednjoj, a imam ga i na faksu, ovo drugo ipak vise koristim.

3. Netko mi fali, taj netko slobodno se javi, al te ne zaboravljam. Seko, pozdrav

4. Evo korpusa samog posta.

Kad pomislim da je sve u najboljem redu, da mi je zivot manje vise ok, da sam zadovoljan, paf, evo dode deseti mjesec. Dosao je i faks, i po obicaju, kolega i ja nismo znali kuda bi sjeli. Na kraju smo se odlucili za zlatnu sredinu, cetvrti red. I to u sredinu sredine. Ljevo od nas ostala su tri prazna mjesta, mjesta koja ce promjeniti nase zivote.

Na ta tri mjesta kasnije su sjele tri cure. Naravno, prvo pitaju jel zauzeto, i kad nije bilo, one su sjele. Bilo je potrebno dan dva da ustabilimo taj raspored sjedenja, i tjedan dana da ih pozovem na kavu.



Tako je to pocelo. Nisu sve tri isle, dvije, i nas dva decka. Tako je to krenulo. od pocetka jedanaestog mjeseca i svaki, ali svaki dan odemo nekud nakon faksa i što je jos zanimljivo, ono cega sam se malo bojao, nije se ostvarilo, tema nam ne nedostaje.

One imaju svaka svog decka ali zacudo, uvjek nadjemo vremena za zajednicke aktivnosti.

Bogu samo mogu zahvaliti sto imam takva tri prijatelja, kakve samo pozeljeti mozes. Mogu i razgovarati sto hocu, uvjek cu dobiti ljep i dobar savjet, i kao sto sam jednoj rekao jednom "Vremena se nade ako ima volje" a za njih tri, za bilo koga ima i jednog i drugog napretek.

To se taman poklopilo sa vremenom kada je prijateljstvo iz osnovne skole puklo doslovce.
I o tome cu pisati, jer me smeta, al ipak, gotova je ta stranica.

Sada sam upoznao pravo prijateljstvo i
Zahvaljujem Bogu Na Daru Prijateljstva

i truditi se ne zaboraviti da i najmanji osmjeh nekom moze znaciti nesto najvise, da mala pomoc moze znaciti mnogo.

I tako, laku noc i molim vas, pazite na prijatelje kao sto oni paze na vas, jer prijateljstvo nema cijenu.

Post je objavljen 14.12.2006. u 22:11 sati.