Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/explode

Marketing

Pusti vodu da miševi odu....:)

E da.
Stigla sam sad, bila sam u Zagrebu. Bili samo u Cinestaru.. Zamislite, gledali smo crtić! Al dobar je bio, hahaa...Pusti vodu da miševi odu. Naslov filma. :) Al baš je bio zakon, nasmijala sam. Hahhaha...
A šta ćeš. Onda smo malo lutali po Zagrebu, otišli u Mc Donalds (kak već) i nažderali se ko konjevi! Bome da, još mi onaj hamburger stoji u grlu.. Jao. Baš mi je bilo dobro, iako sam mislila da neće, čak sam pomislila da ne idem, jer nam je danas profa rekla da idemo u 2, a sat nam završava 5 do 2, a ja ni novce nisam bila uzela, i nisam baš namjeravala nosit torbu cijeli dan po Zg, bome ni drugi. Tak da..Al ipak nisam zažalila što nisam otišla, majka mi je donesla novce, odnesla torbu i uživancija! Hahha..
Pa naravno. Inače...? Ok, što se tiče onoga prošloga posta, hvala svima na komentarima, sad sam si obećala da se neću bezveze živcirati, al stvarno. Tak da. :)
Dobro sam, danas mi je u školi bilo super, ocjene su mi zaključene, većina. I dobre su. E da, TRI iz matematike!! TRI!!! Ne mogu vjerovati, blagoslov s neba! Bila u šoku kad sam čula, al ajd..:))
Danas sam u školi vidjela šta sam htjela, onako kak treba... ;) Da. Jea.
Da odmah kažem, Brkićka nemoj se živcirati! Sve će biti super, vidimo se sutra, pozdravi sestru puno.
Kad već pozdravljam, onda i druge moram. Razred, Anu, Peštićku, Buraza! Onda jednu osobu (nadam se da će ta osoba znati da se to odnosi na njega ;) i sve ostale...I vas s bloga!

I idem sad, uživajte mi svi..:)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 14.12.2006. u 21:59 sati.