Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gladius

Marketing

Nešto...hm...neuobičajeno...

Prvo sam mislila da se neću prilagoditi,zaista. Znala sam to jer uvijek kada sam s Fredom slučajno zavirila u Društvenu Gryffindora svi su glasno uzdisali i kolutalo s očima.
Sada sam se sprijateljila s većinom iako se još uvijek ne osjećam kao doma... Najlijepši trenuci su mi bili oni provedeni s Keirom,Agathom i Friollom,uvijek smo se ludo zabavljale...Pa čak i pri pisanju zadaća.
Sada sam se sprijateljila s Isabell i Dorom. Njih dvije su totalno lude otkačene cure...S puno ljubavnih ugriza po vratu.. smijeh
Ja sam razmišljala o tome kako sam ja dosta puta imala ljubavne ugrize ali nikad nikog nisam "ljubavno grizla",lol... rofl Morat ću to uvježbati...
Dosta sam vremena također provodila s bratom s kojim se baš nisam imala prilike toliko često viđati...
A kad već prepričavam moram ispričati i što mi se...hm,pa sad,kolko tolko zanimljivo dogodilo.
Kao i svako jutro prije nastave ležala sam u krevetu i mislila na to kako se moram već jednom izvući iz tog kreveta i pokrenuti se malo..Bilo je teško jer moram priznati da su Gryffindorske spavaonice puno toplije od Slytherinskih. Ležala sam tako u polusnu dok nisam čula histerično Dorino hihotanje.
Iza baldahina su provirile Dorine tamne i Isabelline svijetle oči ispunjene entuzijazmom.Ja sam samo protrljala oči a one su (obje) već uzele zamah i bacile se na moj krevet.
U ruci su imale pismo koje je bilo oslovljeno na mene. Nasmijala sam se kao da mi je neugodno i primila ga u ruke... Nakon što sam brzo pogledom preletjela rečenicu poklopila sam ga i stisnula uza sebe da ga sakrijem od zantiželjnih pogleda. Rekla sam da je od tete na što su se one bezobrazno nasmijale i počele mi otimati pismo. Na kraju su ga uzele i počele na glas čitati: Draga Irma!Htio sam ti reći...-" da,ovo je sigurno od tvoje tete,kad je ona promjenila spol? "-zločesto je prokomentirala Dora... Nije mi baš bilo neugodno,samo malo neuobičajeno da mi netko tako šalje pisma.
Pogotovo me iznenadilo što je taj netko anoniman. Nakon što su cure to isto pismo pročitale na stotinu načina glumeći raznim glasovima razne dečke sjele su u društvenu i mozgale tko bi to mogao biti.
Na kraju pisma je pisalo da bi se volio naći sa mnom u Hogsmeadu jednom prilikom,tj.,preciznije u 9 sati ako sam slobodna. Morala sam ovo ispričati prvom prilikom Agathi i Keiri koje su se također čudile anonimnom "obožavatelju".
Prvo nisam znala jel bi bilo u redu ta do učinim jer sam još uvijek s Fredom,ali kasnije sam ipak odlučila otkriti tko je to jer to nije nužno ljubavni sastanak.
Spremila sam se i otišla s Dorom i Isabell kod "Tri metle" oko osam da malo još s njima popričam i da mi budu podrška...
Nisam se baš nešto previše spremala; obukla sam svoje najdraže i nezamjenjive levisice 501 i neki pulover. Preko je išla moja nova tamno plava pelerina....Mislim,ovo su nevažni detalji ali moram i s njima malo gnjaviti...
Pošto smo se dogovorili na ulazu u Hogsmeade,otišla sam 5 minuta ranije do tamo jer ne volim kasniti.
Nisam dugo čekala kada sam čula da je netko viknuo za mnom: "Ej,Irma!"
Čula sam dobro poznati glas i naglo se okrenula...

Post je objavljen 14.12.2006. u 20:03 sati.